Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bulbas

W dzisiejszych czasach trzeba myslec tylko o sobie!

Polecane posty

Gość to_tylko_jaaaaaaaaaaa
Jestem facetem i też ani myślę się żenić i zakładać rodzinę , a mam już 28 lat. To nie dla mnie. Postanowiłem , że zostanę sam i nawet nie podejmuję żadnych działań żeby poznać kobietę bo po co ? Tak jestem egoistą. Potrafię się do tego przyznać. Życie w pojedynkę jest prostsze , tańsze. Nie muszę się o nikogo martwić ani wysłuchiwać co mogę , a czego nie. Jak chcę gdzieś jechać to wsiadam do samochodu albo pociągu i jadę. Nie ogranicza mnie nikt. Ja siebie nie widzę w roli męża ani ojca. To nie dla mnie. zajebisty27 ---> nie wszystkie kobiety dzisiaj to kurwy i dupodajki. Znaleźć jakąś wartościową w moim wieku jest niemożliwe. To już prędzej wygram w kasynie albo na loterii. Ja jestem za stary na szukanie (nie chce mi się) a kobiety nie są tego warte.

Gość bulbas poszedl na browara

Gość hdhdhhd
jak patrze na ilosc rozwodow albo rozstania wsrod znajomych to odechciewa mi sie zwiazkow.

Gość stary 25 lat
ja sie nie poddaje i szukam zajebistej dziewczyny.

Gość Lilly Enangleline_Nl
Popieram samotnych :D

Gość zajebisty27
"Znaleźć jakąś wartościową w moim wieku jest niemożliwe." mam wrazenie, ze ogolnie niemozliwe poziom zmanierowania i kurestwa dziewczyn w Wawie siegnął chyba apogeum ale coż, orientacji się nie zmieni, trzeba je ruchać ale żenić się nigdy

Osoba samotna, która: - świetnie sobie radzi w życiu, - poznaje ludzi, świat, - realizuje marzenia, - odpowiedzialnie zabezpiecza swoją przyszłość i jesień życia - korzysta z życia dzisiaj - nie jest ograniczana przez innych - może sobie kupić wszelkie usługi potrzebne do życia, włacznie z towarzystwem itp. i tak dochodzi prędzej czy później do wniosku, że... fajnie by było chociaż pogadać z kimś innym niż koledzy z pracy (którzy mają w większości rodziny a zatem całkiem inne problemy i tematy). A w razie kłopotów życiowych, zdrowotnych, itp. koledzy i nawet przyjaciele ZAWSZE na pierwszym miejscu postawią WŁASNE rodziny. To jest smutne jak trzeba oglądać ludzi w drogich klinikach, przy których kręcą się TYLKO lekarze i opłacone pielęgniarki. Każdy wie, że to tylko interes i praca. Włącznie z samym zainteresowanym. Nie, nie jestem zwolennikiem "jedynie słusznej" teorii parzystości. Ale widząc takie obrazki i smutne oczy tych ludzi mam pewność, że żadne pieniądze nie dadzą nawet namiastki PRAWDZIWEGO zainteresowania i troski, jaką jest w stanie dać tylko rodzina.

Gość _28_i m
Poziom skurwienia osiągnął rzeczywiście apogeum. Wystarczy zobaczyć co robią na dyskotekach. 2 driny i nie trzeba więcej żeby nastawiła doopy.

Gość zajebisty27 moze wcale nie
jestes taki zajebisty jak ci sie wydaje. jak wygladasz to jest to.

Gość zajebisty27
i weź się z taką ożeń śmiech na sali

Gość zajebisty27
a co za różnica jak wyglądam skoro i tak nie mam zamiaru wystawiać siebie jako towar na rynku matrymonialnym po prostu pisze jak jest i wcale mnie to nie cieszy "nie o takie Polskie walczyliśmy" - jak mawiał poeta

Gość Lilly Enangleline_Nl
30 :D

Gość szukany ty chyba sam
nie wierzysz w to co piszesz , a jesli nawet wierzysz to jeszcze rodzinka ci tak nie dala w dupe ze nie przemawiaja do ciebie slowa " z rodzina sie dobrze wychodzi na zdjeciu" i nie mowie tutaj o ciotkach i wujkach ale o zonie i dzieciach ;)

Rodzina (szczególnie ta dalsza) to jest faktycznie najlepszy obiekt do wspólnego zdjęcia. Ale reguła jest taka, że ZAZWYCZAJ ta rodzina w obliczu nieszczęść losowych, chorób czy innych zdarzeń, które przerastają człowieka się pojawia. Jeśli się ZDARZA, że się nie pojawia i człowiek zostaje SAM, to jest to sytuacja wyjatkowa potwiedzająca regułę. Osoba samotna wuie, że ZAWSZE będzie sama. Bezinteresownie i szczerze nie zainteresuje się nikt.

Gość zajebisty27
"Bezinteresownie i szczerze nie zainteresuje się nikt." włącznie z rodziną

Gość zajebisty27
mogę dac tylko tyle miłości ile sam kiedyś dostałem, albo nie dostałem

Gość hahhhaa
szukanie to taki przestarzaly kafe romantyk :D z glowa w chmurach :D

Gość i w dodatku nie ma kobity
co potwierdza tu siedzeniem codziennym :P:P:P:P

Gość zajebisty27
ostatnie normalne kobiety to rocznik 1983 a potem to już tylko równia pochyła

Taki sposób myślenia powiela tylko schemat, który niekoniecznie sprawdza się w życiu. Dlaczego? Ponieważ: - dzieci biednych rodziców CHCĄ żyć bardziej dostatnio niż rodzice - dzieci prostych rodziców CHCĄ się kształcić, by żyć lepiej - dzieci alkoholików widząc bezsens CHCĄ życ inaczej, wyrwać się. Dlaczego uważasz, że postawa typu: będę TAKI JAK ONI (w przypadku gdy dziecko otrzymało niewiele miłości) - jest słuszna? To tylko pospolite, najłatwiejsze oko za oko, nic więcej.

Gość Szukanie jesteś za stary na
ten temat :O

Gość zajebisty27
może nie mam siły żeby stwarzać fikcję skoro kogoś nie kocham to nie będę udawał ale faktycznie, najlepiej żeby wszyscy się kochali i w ogóle na pewno pomogę matce

Gość bo faceci 40 letni nie rozumi
dzisiejszych i mlodziezy :D oni maja w glowie zupelnie inne priorytety

Gość do szukanie dziury
cudna ta twoja stopka a i poglądy niczego:)