Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga079

Staramy się o dzidziusia wrzesień 2010 KALISZ!!!

Polecane posty

Gość zonka83
Ja przed hsg dostałam głupiego jasia i naprawde to nie byl bol. w szpitalu zazwyczaj jest sie tylko kilka godzin wiec do wytrzymania. dasz rade i bedziesz wiedziala czy wszystko ok

Gość lifeisnotfair
ja nic nie biorę i nigdy nie brałam, żadnych środków antykonc., ale jak widać nie ma to znaczenia bo i tak nie wychodzi.. nic to, próbujemy dalej i życzę nam i Wam ślicznej dzidzi w przyszłym roku:)

Gość czekolada z alkoholem
nie ja bralam wczesniej castagnus ale mialam regularne miesaczki i balam sie ze przez to moze mi sie rozregulowac ,bo czytalam ze duzo osobom rozregulowal cykl i przestalam brac ale zamierzam męzowi kupic cynk ,salfazin albo mace to pomaga pomnoc i plemniki sa lepszej jakosci czytala mze laska staral sie rok maz jej bral to przez 4 miechu i zaciazyla niewem czy to akurat pomoglo ale zaszla w ciąże noi biore olejek z wieosiolka na sluz ktory rzeczywiscie porawia jakos sluzzu ale coz jak narazie niema zadnych efektów w postaci 2 kreseczek ale napewno jest mi łatwiej bo wczesnije liczylam te wszystki dni plodne owulacje,kiedy mozemy kiedy nie miaoam juz tego dosc przestalam i i naczej podchodze teraz do tego

Gość zonka83
ja tez nigdy nie bralam tabl anty i jakos nigdy specjalnie sie nie zabezpieczalam. myslałam ze sie poprostu udawało. a teraz jakos nic nie wychodzi:(

Gość zonka83
dnonie leków dla faceta to jakos nie jestem przekonana bo jak maz nic nie brał to mial dobre wyniki a jak stosował salfazin to mocno sie pogorszyły. niewiem czy to przypadek czy nie ale jakos sie do nich zniechecilam

no o dziwo tez nigdy nie stosowalam srodow anty w mimo tego w ciąze nie umiem zajsc a co do tych wspomagaczy dla męzczyzn to wydaje mi sie ze kazdy ma inny organizm jednemu pomaga a drugiemu nie ,no ale co sie nie robi dla upragnionej ciąży!!!a u was dziewczyny jak tam rodzina wie ? nie dopytuja sie???

Gość karrrla3
ja też staram sie o dzidziusia jak narazie mam juz 3 cykle za sobą i nic ;( ;(

Gość zonka83
U mnie wie moja mama i najblizsza przyjaciólka. bardzo mi pomagaja. a tak inni ciagle pytaja i głupie teksty tez sie zdarzaja. czasem ma ochote im ostro cos powiedziec ale moj M mówi ze nie warto. kto tego nie przezyl to nie zrozumie. własnie M zabiera mnie do jakiejs knajpki na kolacje wiec chwilowo uciekam. zajrze jak wróce. mam nadzieje ze topik bedzie istnial dluzej niz kilka dni:) pozdrawiam załozycielke topiku. odezwij sie:)

karrrla3 3 cykle to jest jeszcze nic i nie masz zadnych obaw do zmarwien jakbys sie staral ponad rok to juz bys sie mogla marwic ale 3 miesace to w sumie nic wikszosc moich znajomych zaszla okolo 8 miesaca

zonka83 to zycze milego relaksu i milego wieczorku sprubuj chodz na chwilke zapomniec o dzdzi i tym calym stresie jak cos to sie odezwij pozdrawiam ja dodalam sobie ten topik do ulubionych no ale zobaczymy czy przetrwa:D

Gość karrrla3
troche mnie uspokoiłaś, ale zawsze współżyje z mężem w dni płodne i tu sie nic nie dzieje :(

karrrla3 JAK WIDAXC NIE JEST LATWO ZAJSC W CIĄZE NIEMA TAK OD RAZU ZE SIE PSTRYKNIE I JEST CIĄZA TO NIE PIEKARNIA ZE ZAMAWIASZ I MASZ CO JA MAM WIDZISZ POWEDZIEC JA SIE JUZ STARAM Z MEZEM 2 LATA I NIC

Gość karrrla3
a robiłaś jakieś badania co ci lekarz powiedział?

JA I MAZ JESTESMY ZDROWI ALE JAK JUZ PISLAM POSTAWILAM NA CALKOWITY LUZ I JUZ SIE NIE ZADRECZAM JAK PRZYCHODZI @ WIDAC TO JESZCZE NIE MÓJ CZAS CHODZ TO CZASEM PRZYKRE A TY W JAKIM JESTES WIEKU?

Gość karrrla3
moja znajoma tez starała sie o dziecko 2 lata była u lekarza jej mąż tak samo- nic im nie dolegało . juz straciła nadzieje i wtedy kiedy przestała sie tym przejmować zaszła w ciąże :) wlasnie mnie tym pocieszała i mowila ze im brdziej chcesz tym gorzej . tylko jakoś to do mnie nie przemówiło ;/

Gość karrrla3
ja mam 24 a mąż 29

karrrla3 NO TO CHYBA NIE MASZ WYJSCI IJAK DAC NA LUZ WIADOMO ZE NIE JEST TO ŁATWE ALE CHYBA INNEGO WYJSCIA NIEMA JA ZACZELAM OD TEGO ZE NIE LICZE DNI PLODNYCH ,OWULACJI NOI PRZEST NIE ZADRECZAM SIE JAK PRZYCHODZI @ POGODZIALM SIE Z TA MYLSA CHODZ ŁATWO NIE BYLO A ILE MASZ LAT???

Gość karrrla3
juz pisałam wcześniej mam 24 lata juz najwyzszy czas :) ja właśnie licze zawzięcie dni płodne .. ja nie rozumiem tych wpadek- niektórzy prześpią sie z kim tylko jeden jedyny raz i już .

24 NIBY CZAS NIBY JESZCZE ZAJDZESZ W CIĄZE SPOKOJNIE I BEZ OBAW TO JESZCZE NIE SA PROBLEMY Z NIEPLODNOSCIA JA MAM 28 LAT I LATKA LECA MYSLALAM ZE ZROBIE MĘZOWI PREZENT NA 2 ROCZNICE ZA 2 TYGODNIE BO TAK MI PRZYPADA KOLEJNA MIESACZKA NOALE ALE TO ODPADA

Gość karrrla3
czekolada z alkoholem czytałam twoje wypowiedzi o tym cynku i olejku z wiesiołka .konkretnie mi chodzi o ten olejek kto ci to doradził i czy jest rzeczywiście róznica jesli chodzi o śluz . mi tez radzili siemię lniane ale mielone z ciepłą wodą wypic

no czytalam ze poprawia jakos sluzu biore go juz 4 miesace zawsze po 2 pigułki dziennie i faktycznie jest lepszej jakosci taki ciagnacy gęsty a wczesniej takiego nie mialam i biore go zawsze do owulacji ale ostanio nie biore go poniewaz przestlam liczyc dni plodne i owulacje a napewno warto go zazywac!!!

Gość karrrla3
napewno sobie kupie ten olejek w kapsułkach tak?? a dla męża ten cynk . w piątek mam dni płodne zobaczymy czy tym razem coś wyjdzie . oby mam nadzieje ze w tym roku jeszcze zajede w ciąże i życze ci tego samego czekoladko z alkocholem :*

Gość karrrla3
daj znać jak sie pojawią oczekiwane 2 kreseczki :*

no dzieki chodz u mniew to malo watpliwe zeby mi sie udalo zajsc w tym roku tobie róniez zycze 2 kreseczek

Gość zonka83
Czekoladko - skad ten pesymizm? mamy poczatek pazdziernika wiec do konca roku jeszcze duzo czasu:) naprawde. a nie myslalas o inseminacji? ja okres dołków juz przeszłam teraz spokojnie czekam tydzien na efekty:) trzymajcie kciuki

Gość zonka83
karrrla3 - 3 miesiace to naprawde nie mozna mówic o problemach. uwierz mi ze to naprawde za krótko. ale oczywiscie trzymam kciuki zeby wam sie jak najpredzej udało:) a jak sie martwisz to zrob badania hormonów a mąz niech zrobi badanie nasienia

zonka83 powiem ci ze jak sie do konca roku nie uda to napewno sie zdecydujemny na ta iseminacje!!!

zonka83 i jak sie udala kolacja???

Gość zonka83
kolacja była krótka bo jakos jedzenie nam tam nie smakowało. sałatka jakas nieswieza wiec wrócilismy do domu. maz chcial dobrze i napewno nastepnym razem pojedziemy w inne miejsce

Gość zonka83
Czekolada - widze ze Ty tez sledzisz inne topiki:) niektórzy zakładają bardzo dziwne;) mozesz napisac jakie badania robiłas?