Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet110099

Pytanie do Kobiet

Polecane posty

Gość Facet110099

Mam pytanie, moja była dziewczyna jest w związku w którym kompletnie jej się nie układa i wydaje mi się że niedługo jej małżeństwo się rozpadnie. Ze mną było jej super ale odeszła odemnie przez innego faceta. Utrzymujemy kontakt i napisałem do niej smsa że teraz będe się musiał pilnować żeby czegoś nie powiedzieć przy naszych spotkaniach ponieważ teraz jest mężatką i tylko o to mi chodziło , a ona odpisuje, że nie wiem czemu wracam do przeszłości bo ona nie chce do niej wracać. Ja nie miałem tego na myśli ale to dziwne że będąc nieszczęśliwa w tym związku tak bardzo boi sie przeszłości i pamiętania o tym że była ze mną szczęśliwa. Sorki za zagmatwanie ale chodzi mi o to że wali się jej małżeństwo a i tak nie chce wspominać czasu kiedy była szczęśliwa i tak bardzo się od tego odcina. Proszę o opinię Kobiety.

Gość Facet110099
Myślisz że tylko o to chodzi że żal??? Ona ma z nim dziecko i wiem, ze małżeństwo to wisi na włosku i raczej w niedługim czasie się rozpadnie więc myślałem że kobiety a przynajmniej moja była chciałaby utrzymywa c ze mna bliższy kontakt na wypadek gdyby rozstała się ze swoim mężem, bo tak naprawdę sama mówiła kiedyś mojemu przyjacielowi że trafiała po mnie na dupków.

Gość ma teraz inne sprawy na glowie
wali Jej sie malzenstwo, a Ty wamagasz, zeby myslala o tym co bylo wieki temu:o

kolejny dowod na to jakimi egoistami ss faceci:o

Gość Facet110099
Własnie nic jej nie karzę, tylko dziwi mnie że tak bardzo boi się albo nie chce wracać do czasu kiedy była bardzo szczęśliwa w sytuacji w której lada chwila może dojść u niej w związku do rozwodu.

Gość Facet110099
Nawet pewnie nie chciałbym z nia być bo jej już nie kocham ale zastanawiam sie rozstaje sie z mężem zostaje z sama z dzieckiem. Czy kobieta nie chciałaby związać się z facetem z którym kiedyś była i nigdy się na nim nie zawiodła a odeszła bo zafascynowała się przez krótki czas innym??

Gość Facet110099
A co według Ciebie zrobi w sytuacjii kiedy weźmie rozwód i zostanie sama z dzieckiem? Będzie wolala szukać innego faceta, który zaakceptuje ja i jej dziecko czy myślałaby o powrocie do mnie?

Gość tyszkaaaa
Ona chce uporządkować swoje sprawy i ma inne problemy na głowie. Nie interesujesz jej...musisz się z tym pogodzić

Gość Facet110099
Ja nawet nie chciałbym z nia być bo jej nie ufam, tylko moje pytanie brzmi czy jakby rozstała się ze swoim mężem to czy chciałaby do mnie wrócić?

nie jest to istotne pytanie w tej chwili pepku swiata:o

Gość Facet110099
Chce tylko poznać mechanizm kobiet. Jak w takiej sytuacji zachowa się kobieta. czy to tak trudno facetowi wytłumaczyć?

kobieta w takiej sytuacji nie zastanawia sie nad takimi dyrdymalami, bo ma wazniejsze sprawy na glowie - wystarczajaco jasne i wprost:o

Gość a co jej z pięknych
wspomnień jeśli teraz czegoś jej brakuje i nie jest zadowolona z tego co jest ? teraz wspominać może krzywdy kogoś coś co sprawiło jej przykrość zwłaszcza jak nie zostało to wyrównane emocjonalne

Gość Tryggve
A moze zacznij z nia rozmawiac o przyszlosci, bo na przeszlosc juz nie macie wplywu.

Gość a nie przyszlo Ci do
glowy.ze ona tego meza kocha i jest moze zalamana sytuacja?I ze to co bylo kiedys miedzy wami sie dla niej dawno temu skonczylo

Gość Facet110099
Wiem że raczej go nie kocha, nawet mówiła przyjaciółce że załuje dnia w którym go poznala i żałuje że jest ojcem jej dziecka. To chyba mówi wiele.

Gość Tryggve
Tak naprawde to chcesz sie dowiedziec, ze byles dla niej tym jedynym , wspanialym facetem ? Czy myslisz tylko o swoim ego, czy tez stac cie na to by byc jej przyjacielem i wesprzec ja , kiedy jest jej ciezko.

Gość jak nie będzie miała
innego starającego się o nią to może o tobie jakaś myśl jej przemknie ale raczej bez fascynacji twoją osobą jedynie może w kontekscie opiekuna dziecka ..... jesli rzuciła cie dla innego z którym jej nie wyszło to kojarzysz sie jej raczej negatywnie .. może jako stabilny ale jednak nudny mężczyzna i nie pocieszaj się tym ze im nie wyszło bo to wcale zaden plus dla ciebie mnóstwo par sie rozpada takie czasy

Gość Facet110099
Bardzo chciałbym być jej przyjacielem i pomagać jej ale najpierw muszę jej zaufać.

Gość Tryggve
A w jaki sposob ona ma odzyskac twoje zaufanie? Czy rozmawiales o tym z nia? Tu na forum nikt ci nie pomoze, bo to powinniscie zalatwic sami.

Gość Facet110099
Ja nie szukam tutaj pomocy tylko ciekawi mnie jak zachowa się typowa kobieta w danej sytuacji.

Gość nie jestesmy wrozkami

Gość Tryggve
Moze szukac oparcia i stabilnosci. Jezeli masz jej cos takiego do zaoferowania powinienes z nia rozmawiac. A jezeli myslisz tylko o sobie , niczego nie zbudujesz. Zapytaj sie jej wprost.

Gość Facet110099
Może masz rację.

pytanie dlaczego odeszła do innego?, coś musiało być tak iż wybrała go, może po prostu Ciebie sobie wyobrażała bardziej jako przygode nie trwały związek taki do końca życia. A Ty jakoś nie potrafiłeś zasygnalizować, że chciałbyś spędzić już z nią wszystkie dni, byłbyś w stanie utrzymać rodzinę. Jeżeli tak to jej to powiedz, że się zmieniłeś, wydoroślałeś i takie tam. Choć mimo wszystko narazie powinieneś dać na luz dziewczyna ma inne poważniejsze problemy.

Gość kalakma
A co jej da wspominanie miłych chwil z przeszłości? czy to rozwiąże jej obecny problemy ? Nie. Więc nie bardzo wiem o co Ci w ogóle chodzi. I od jakich tekstów będziesz musiał się powstrzymać na spotkaniach z nią?

Gość kardashia
Moim zdaniem mimo tego,że wali jej się małożeństwo ona kocha swojego męża (czasem bywa i tak,że ludzie się kochają a mimo to im nie wychodzi) i dlatego nie chce wracać do przeszłości. Po za tym po co ma o tym myśleć?Było,mineło teraz ma swoje nowe życie.

Gość Facet110099
Ale ja mówię o sytuacji w której rozwodzi sie z nim i jest sama z dzieckiem.