Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takijedenfajny

Zadanie dla Kobiet

Polecane posty

Gość Takijedenfajny

Mam takie zadanie dla Kobiet. napiszę pewną historie i proszę napisac co Ty byś zrobiła. Byłaś z facetem, który był Twoja największą miłością ale nagle pojawił się inny i odeszłać, z tamtym zerwałaś i znalazłaś innego z którym masz dziecko ale się kompletnie nie układa i planujesz rozwód. Rozwodzisz sie i zostajesz sama z dzieckiem. Pytanie brzmi: Czy jeśli Twoja pierwsza wielka miłość jest sama to czy chcialabys wrócić do niego z którym byłaś tak szczęśliwa wiedząc że bez problemu zaakcetowałby Twoje dziecko czy wolałabys szukać innego faceta?

to zależy czy rzeczywiście była to miłość mojego życia, czemu sie rozstaliśmy, czy coś do niego nadal czuje

Gość Facet110099
Rozstała się dlatego iż inny facet ją zafascynował i uległa mu ale szybko od niego odeszła i związała się z innym z którym ma dziecko ale bardzo tego żaluje.

Gość Facet110099
Założyłem drugi bo żadna z kobiet nie potrafi odpowiedzieć na pytanie, więc nakreśliłem prostą historię i czekam na odpowiedzi:)

Gość DiscoDiva
może to tylko złudzenie, że to była z jej strony wielka miłość? skoro odeszła do innego, to chyba coś było nie tak.

Osobiście wróciłabym do Ciebie, bo miłość jest tylko jedna, a ta kobieta to chyba nie wie co to miłość, bo z tobą zerwała.