Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cerberus

Gorlice (i okolice) - żonie na złość

Polecane posty

Gość cerberus

Szukam kochanki, żeby zrobić żonie na złość :) Nie dość, że mi wmawia iż już mam, to twierdzi, że "żadna by mnie nie chciała". Ponadto chcę się zrewanżować :P Proszę podawać gg.

Gość jestem z tarnowa
czysta i gotowa :P

Gość mykola
hahah, no tak. Przynajmniej żona bedzie mogła powiedziec ze miala racje :D

Kobiety ZAWSZE mają rację... :) Nawet wtedy, kiedy jej nie mają mówią: - Widziałam, że mi nie przyznasz racji. no, ma rację! Wiedziała! :p Dlatego idź, zrób co masz zrobić a nie pierdloisz bezproduktywnie posty. Przynajmniej racja będzie po Twojej stronie :P

Gość cerberus
Za kasę?? Wtedy nie pisałbym tutaj. I nie zawsze facet kupuje wino, taxi i kondony, czasem robią to kobiety :P Ale z tym tez nie problem, wiec? Czysta z Tarnowa? To rymowanka czy naprawdę gotowa?

Gość mykola
A co ty za darmo chcesz ?? Zadnych kosztów ?? :D

Gość cerberus
Oczywiście to kobieta stawia mi kolację i taksi :classic_cool:

Gość cerberus
no nie za darmo. Kobieta koszty ponosi.

Gość cerberus
45 lat? Szukany chyba Cię pogięło! To tylko dwa lata młodsza ode mnie! Szukam takiej 23 - 28 lat. Ewentualnie młodo, ale naprawdę młodo wyglądająca 30tka

Gość cerberus
Jaka kasa?? Przecież to kobieta będzie mieć więcej przyjemności i korzyści niż ja!! No dobra... nic nie musi płacić ;/ nawet nie wezmę :P

Większa szanse masz na to, żeby sobie na złość żonie uszy odmrozić. Zima w tym roku ma przyść szybko i być sroga.

Gość cerberus
Raczej tak, co widać, że w Gorlicach same bogobojne i prawołóżkowe kobiety i żony, czy też matki lub córki :)

Może więc zacznij zbierać chrust. Zajmiesz tym głowę i ręce. :D

Witaj, Mayor. Ponownie :) ---------- "45 lat? Szukany chyba Cię pogięło! To tylko dwa lata młodsza ode mnie!" Mnie nie:) Ale jeśli szukasz ponętnej 25 która pójdzie na to i jeszcze zapłaci, to muszisz szukać wsród niepełnosprawnych umysłowo. A to nieetyczne :p

A taka 45+ nie dość, że będzie wniebowzięta, to jeszcze zrobi ci reklamę na mieście... wśród koleżanek własnej córki z liceum:) Na następny etap odpału w wieku późnośrednim będziesz miał liste jak znalazł :p

Gość pogielo cie
poszukaj w swoim wieku albo na sponsoring

Gość cerberus
No i gdzie te kobiety? A brzydkich to nie ma? A tych, które chcą ale nie maja z kim? Mocne w pisaniu to się znajdą, ale w czynach żadnej ;(

Gość sokrastesowska
mam 26 lat płacisz mi 400 + koszty kolacji etc. i możemy się umówić :)

Gość cerberus
sokrastesowska - nie rozumiesz :) nie ja cierpię z braku seksu :D chce pomóc tym kobietom/dziewczynom, które nie maja tego seksu w ogóle lub 2 razy do roku. Żadna kasa nie jest tu brana pod uwagę, od żadnej ze stron, nie na tym to polega ;)

Gość koffiii
Nie, no nie wierze:) mój krajanin:) też jestem z Gorlic:) hehe..ale nie interesuje mnie oferta

Gość sokratesowkska
to co? sam seks bez dodatkowych przyjemności ;)?

Gość cerberus
A czyż seks to nie przyjemność? A mile spędzony czas? A to że będę cię naprawdę słuchał, gdy będziesz mówić? A gwarancja dobrze wykonanej roboty? Same plusy, minus jest taki, że po wszystkim trzeba iść do własnych domów :) koffii - pomyśl dobrze, bo nic dwa razy się nie zdarza ;) a jestem tylko jeden :)

Gość takie tam duperele
Nie wlewaj sobie, nie jesteś jeden taki stary i głupi baran na tym świecie :D Ja mam 43 lata a za żadną kasę nie poszłabym do łóżka z takim żonatym i złośliwym staruchem jak Ty. Żona już dawno powinna kopnąć w doopę takie wredne dziadzisko i znaleźć sobie 40-letniego zadbanego gościa z rozumem a nie tylko z kutasem :D

Gość cerberus
Potrafisz powiedzieć, że jestem stary i złośliwy?? Na jakiej podstawie wydumałaś (a może wydymałaś) taką opinię? Chcesz zadbanego 40latka? Mogę nim być ;P Chcesz dobry seks? Nie okazyjny od męża? To idź do sąsiada, a może na mnie trafisz :P

Gość aha i achh
nie każda 45+ poleci na takiego starego wała :P I żeby jeszcze mu płacić... może nie wierzycie, ale w tym wieku jest sporo normalnych kobiet. :D

Gość aha i achh
ooo, takie tam duperele, brawo!!! widzę, ze mnie ubiegłaś trochę 🖐️