Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakToJa

Dostałam od męża gruby złoty łańcuszek. Z czym to się nosi?

Polecane posty

Tak jak w temacie. Dostałam dziś z okazji rocznicy ślubu dosyć gruby złoty łańcuszek. Mój maż uznał, że kobieta najpiękniej wygląda w złocie i że nie lubi srebra ani bazarowych kolorowych błyskotek.... Owszem, ja też lubię złoto, naszę złote kolczyki, obrączkę, dwa pierścionki i bransoletkę. Łańcuszek też miałam ale taki najcieńszy z możliwych, jeszcze z czasów komunii i nie nosiłam go często. Teraz mąż dał mi ten gruby złoty łańcuszek i żaden z moich malutkich wisiorków nie zmieści się na niego, mają za malutkie uszka..... i tu moje pytanie, czy można coś np z innego materiału zawiesić na złotym łańcuczku czy to wiocha? A może taki grubszy łańcuszek się sam nosi??

Nie no, on nie jest taki gruby jak noszą jacyś rumuni, czy dresiarze..... on ma 5 mm.... jest piękny. No i mój mąż dużo za niego zapłacił, jak mogłabym go nie nosić.... pozatym jest naprawdę piękny. Czyli raczej bez wisiorków?

Gość ejjjjjka
Sory ale ja mam dokladnie taki sam i tez mialam ten sam problem z wisiorkiem poniewaz lancuszek jest dosc gruby i szeroki . Dokupilam sobie do niego delfina ktorgo dopasowal mi jubiler i razem komponuje sie pieknie. POLECAM.....

no to się chyba będę musiała wybrać do jubilera przypasować jak by to wyglądało z wisiorkiem . A ogólnie do złotego łańcuszka to tylko złoty wisiorek pasuje, tak? Niczego innego się nie da na nim zawiesić, zeby glupio nie wyglądało ???

Gość zawieś se na nim bombkę
:-O

Gość ejjjjjka
Nie no zadnych innych wisiorow nie wieszaj tylko zloto bo zrobisz z ladnej bizuterii wioche na maxa.

Co do strony http://belle.art.pl/sobol/ moj program antywirusowy napisał, że radzi nie wchodzić, a ja mu ufam więc nie wchodzę..... No, póki co będę go nosić bez wiziorka, bo po prostu nie mam niczego z tak dużym uszkiem. Ale jubilera odwiedzę może coś ładnego dopasuje...