Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczona suczka

Gdzie, z kim i jak zacząc ?

Polecane posty

Tematyka od dłuszego czasu mnie pociąga lecz gdzie zaczać ? Przecie nie powiem facetowi, że chce ostro, szybko i ma byc brutalny. Gdzie poznac tego prawdziwego? Jeśli już będzie czy bedzie cierpliwym ale zarazem surowym Panem ? Duzo czytałam ale teoria z praktyka często się mija... Prawie juz suka..

Gość Wymagający__
O ile nie chcesz się zrazić do tej wyższej formy przyjemności szukaj wszędzie tylko nie tutaj. Zaraz dostaniesz kilkadziesiąt propozycji od pseudo masterów którzy czytając twój post mają tylko jedną dłoń na klawiaturze. Następna grupa to dewotki dla których stosunek przy zapalonym świetle to grzech ciężki i ostatni gawędziarze których zapewne najwięcej będzie. Pisać będą w nieskończoność ale bacznie za plecy zerkać będą czy zona czasem nie widzi, ze na zakazanym portalu siedzi. Tak więc dziewczyno bo suko to raczej wątpię czekaj na swoją kolej, na Mastera swojego bo lepiej jest raz a dobrze służyć niż często kaleczyć to co lubisz.

No to ja tak nieśmiało zasugeruję, żeby zajrzeć na topik dominacja/uległość. Chociaż po takim wpisie to aż strach :p

Mozesz kolego dac mi maila? Mam kilka pytan do Ciebie Prosze

Jak bystra będziesz to e-mail twój dojdzie do mnie może. Pisz na: to kim jestem i w poprzednim poście dwa razy tego słowa w innej odmianie użyłem. Podkreślnik następnie a potem będą dwie dwójki lecz w binarnej formie. Tradycyjna małpa i dwu literowa domena z największych portali. Jeśli ci się uda to nawet odpiszę. Żegnam

Gość MATERNA
Proste, to będzie master_1010@ wp.pl

Gość Wymagający__
Dzięki bystrzacho ale swoją wiedzą mogłeś zaimponować komuś innemu.