Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy!!!2343434

pomocy!!! ząbki a wysoka temperatura?

Polecane posty

Gość pomocy!!!2343434

Synkowi (1,5 roku) wychodzą trójki. Przy poprzednich ząbkach nie mieliśmy problemów. Teraz od 3 dni gorączkuje (temp. mierzona w uchu 38,8-39,5). Nie ma zadnych innych niepokojących objawów (zero kataru, kaszlu, w miarę normalnie je, widzę tylko, że ma problemy z wiekszymi "gryzami"), ładnie się bawi, śmieje, śpiewa. Niepokoi mnie ta temperatura, zbijamy ją , ale nie wiem, czy wzywac lekarza czy spokojnie przeczekać. Macie podobne doświadczenia?

Gość zbijaj temperature ile sie da
zbijaj temperature w tym wieku przy takiej temperaturze moga wystapi drgawki goraczkowe , poczytaj sobie w necie o nich to zroumiesz, moja dobra rada zbijaj goraczke i jak nie pomoze udaj sie do pediatry moze nie moga sie wyrznac

Gość pomocy!!!2343434
dziękuję, po Ibufenie temperatura spada do 37, po kilku godzinach znów się podnosi i to, jak pisałam, trwa już 3 dni:( może ktoś jeszcze coś podpowie...

Gość to normalne przy zebach
ocznych! niektore dzieci przechodza ten etap jeszcze gorzej wiec glowa do gory! :) u niektorych nie jest tak kolorowo i maja na przyklad klasyczne objawy zapalenia gardla, anginy itp

Gość pomocy!!!2343434
dziękuję:)