Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Świadomość

Czuje się brzydka!! Co robić?

Polecane posty

Z makijażem, tzn. kilogramami fluidu, pomalowanymi oczami najmocniej jak się da i ustami jeszcze wyglądam w miare ładnie :/ Bez makijażu już niestety nie... Mam straszne wory pod oczami... To jest właśnie najgorsze, bo nie chcą mi zejść, chociaż już jakimiś kremami smarowałam i się ostatnio nawet wysypiam... Jakby mi się podwoiły... Mam też straszne zmarszczki, i to w wieku 15 lat :/ W ogóle wyglądam na 20 lat... Zawsze w sklepach do mnie mówią "pani"... Raz jakiś facet myślał że jestem żoną mojego ojca... Ogólnie wyglądam staro.. Mam oczy jakieś małe, straszne zmarszczki pod nimi.. Bez makijażu jest masakra.. A nie mogę go czasami robić np.do szkoły bo juz mam z 30 uwag i więcej mieć nie mogę. Poza tym czuje się gruba chociaż niby jestem "w normie" a nie wiem kompletnie jak mam schudnąć.Do dietetyka nie pójdę bo moi starzy twierdzą że jestem chuda, A ja twierdzę inaczej. Próby odchudzania są żałosne, jem najpierw niskokaloryczne rzeczy a potem znowu słodycze. Poza tym palę i nie mogę rzucić nie wspomnę już jaką mam kondycję włosów paznokci jaką mam cerę ile mi włosów dziennie wypada :/ A u lekarza bylam niejednego.. I nikt mi nie pomógł.. Poza tym moim kompleksem są jeszcze zęby.. Aktualnie zadrutowane aparatem.. Ale co z tego jak już w wieku 15 lat nie mam niektórych zębów, mam same plomby a inne są żólte? Nie stać mnie jeszcze na sztuczne. Co mam robić?

przepraszam Cię, ale nie wierzę w to że w wieku 15 lat mozna miec zmarszczki, nie miec paru zebow...dla mnie to jest straszne,albo Ty tak strasznie opisujesz swoj wyglad...

Gość piczkaxxxxxxxx
chyba cie rodzice okłamali ze masz 15 lat ja mam 20 i tylko jeden ząb mam leczony , dla mnie to niewyobrażalne ! jak bys nie paliła to i bys cery nie miala zniszczonej , rzuc to dziadostwo

Gość rvfasdv
mysle,ze najpierw powinien ci pomoc psycholog - w zaakceptowaniu siebie. Poza tym zeby - jesli stac cie na aparat, to stac tez na leczenie zebo, wybiel je chociaz poza tym moze uzywasz za duzo chemii na twarz,agresywnych srodkow do demakijazu?powinnas sie po pierwsze nawilzac baaaaardzo,pic duuuuzo wody... dobre kremy,nie jakies na tradzik,tylko nawilzajace, oleje, oleje tez na wlosy i pod oczy