Aska_G20 0 Napisano Październik 2, 2010 jakie to dla mnie nie pojete niby zdrowi jestesmy a od 2 lat sie staramy i nadal nic...juz normalnie zyc sie niechce i myslec o tym wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniq123 0 Napisano Październik 2, 2010 Hej!! Doskonale Cie rozumie , u nas w listopadzie minie 2 lata:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Lilly. 0 Napisano Październik 2, 2010 hej Asiu bądź dobrej myśli! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aska_G20 0 Napisano Październik 3, 2010 wiem dziewczyny ale nie potrafie tego zrozumiec ile dzieci jeszcze musi sie urodzic zebym ja wkoncu mogla zajsc w ta upragniona ciaze...ale za pare dni czeka mnie laparoskopia a wiem ze automatycznie po tym zabiegu zwiekszaja sie szanse na zajscie tyko ze cholernie boje sie tego zabiegu...a ty moniq123 jakie badania mieliscie? Bąlbinka6 dzieki za slowa otuchy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aska_G20 0 Napisano Październik 4, 2010 zapraszam wszystkie dziewczyny ktore staraja sie o dzieciatko a poki co niemoga zajsc.ja juz jestem totalnie zalamana tym ze jeszcze niemam fasolki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach