Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemniewiem

Nigdy nie wiem kiedy przyhamować....

Polecane posty

Gość niewiemniewiem

Jak robię dobrze mojemu facetowi ręką, albo ustami i on dochodzi, to zawsze zastanawiam się czy w trakcie orgazmu powinnam go pieścić z taką samą siłą jak przed, czy może mocniej, a może trochę delikatniej i wolniej, a jeśli wolniej to kiedy dokładnie zwolnić... No i kiedy w ogóle przestać... Panowie pomóżcie, bo głupio mi go zapytać, a pewnie jest to dość uniwersalna sprawa..

Gość niewiemniewiem
I jak on tryska, to przestajesz robic cokolwiek? Po prostu stop? Nie odcina mu to momentalnie dojscia do rozkoszy? :) Bo z kolei kiedy on robi dobrze mnie, to ja w momencie orgazmu lubie jak jeszcze przez chwile mnie dotyka mocno i szybko, co najmniej pol minuty... Bo jesli za szybko zwolni, to orgazm jest mniej intensywny... Nie wiem jak to jest z facetami..

ja tam lubię jak dobrze się zassie i jeszcze ciągnie. Działaj wolniej ale przyduś mocniej i pociągnij intensywniej.

Gość kasztann
do momentu wytrysku rob to szybko, albo bardzo szybko, jak pojawi sie nasienie zwolnij i rob to tez delikatnie, po chwili przerwij, ewentualnie rob to powolutku. ;;)

Gość niewiemniewiem
Dzieki za podpowiedzi :) Czyli srednia wychodzi, ze na pewno wolniej po wytrysku.. a dalej bede improwizowac.. Oczywiscie dalsze komentarze mile widziane :)

Gość niewiemniewiem
Hmmm, a co z jadrami po wytrysku? Mozna dotykac/lizac, czy lepiej nie, bo bola? :P

Gość sdfxszfxcgvxc
wydaje mi się, że powinnaś jednak jego zapytać, to żadna ujma, chyba każdy ma inne upodobania

przede wszystkim spytaj faceta co chce zebys zrobila. a jajeczka nie bola, jak wydepilowane to liż hehheh:P