Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mayor of London

Ekstremalne, ale musze. Pomozcie mi, bardzo prosze.

Polecane posty

Mam tylko 3 tygodnie. Nie chce pisac co bedzie 23-go pazdziernika, bo nie o to chodzi w tym wszystkim. Nie obchodzi mnie efekt jojo ani inne bajery. Grunt w tym, ze w 3 tygodnie musze pozbyc sie wielu kilogramow. Jak dla Was pewnie zbyt wielu i pewnie uznacie to za nie mozliwe, nie zdrowe, nie realne, etc... Jak najwiecej kilo w 3 tygodnie. Obczajone osoby prosze o ekstremalne porady. Macie to za soba? Podzielcie sie. Myslalam tak o 10kg w 3 tygodnie. Piszcie, prosze. To dla mnie bardzo wazne.

Gość rgthygbfrswhtdngb
Najwięcej schudniesz na diecie dukana jedz wszystko z pierwszego etapu tzn atak można nawet od 10kg schudnac

Gość masakra nożem
zasada M.Ż. a poza tym to dieta oparta glownie na kaszy jaglanej, warzywa, jeden taki obiadowy posilek i git

Gość obecnie sama jestem na diecie
mimo ze malo jem to od poniedzialu poprzedniego tyg schudlam 3 kg, pomalu chyba zdrowo, a chce zgubic jeszcze z 7-8 > slyszalam ze na kefirze sie chudnie ale nie sprawdzalam jeszcze

Gość poszukaj o diecie dunkana-
mozna 10 kg w ciagu 2 tyg

Hehe, Mayor ... jak Ty zaczniesz sie teraz wypytywac o wszystko - odnosnie tej diety - to te trzy tygodnie zleca raz dwa ... na samym jej poznawaniu :D Sniadanie: 300kcal - kromka chleba pelnoziarnistego - 70g = 150kcal - twarozek wiejski - 100g = 100kcal - 10 orzechow ziemnych = 50kcal II sniadanie: 250kcal - 50g szynki chudej = 50kcal - 20 orzechow - fistaszkow = 100kcal - jablko = 100kcal Obiad: 350kcal - 40g ryzu = 150kcal - 100g filet z dorsza (badz podobnie) smazony = 200kcal Kolacja: 300kcal - jajecznica z 3 jajek + 1,5 lyzki oleju (do smazenia) = 300kcal Suma - 1200kcal, spadek wagi - jesli zapotrzebowanie wynosi ok. 2000kcal - spory. Mozliwosc pojawienia sie jojo - SPORA!!! :P Regula jest prosta - bialko w kazdym posilku, reszte kcal mozna dzielic po rowno miedzy weglowodany i tluszcze.

Hmmm... Dziekuje borsuku! 🌼 Ale bym miala codziennie to samo jesc? Kurde, kto mi przygotuje jadlospis na 3 tygodnie? :o Tyle, ze ja nie lubie miesa ani jaj i staram sie jak najmniej gotowac w domu.

Gość fenia19
jedz przez ten czas kisiel bez cukru, biszkopty, pij wodę niegazowana. Od czasu do czasu banana. Efekt napewno będzie. Jesli masz czas to cwicz, najlepiej jazda na rowerze, bieganie szybki lub spacer

Gość mayorku,
a dziś co zrobilaś żeby schudnąć? Ile czasy uprawiałaś jakiś sport, byłaś na spacerze? Czy tylko siedzenie przed kompem i szukanie diety cud?

Gość Ty nie normalna jestes
osmieszasz sie kompletnie ale na zdjeciu wygladasz na dokladnie tak samo glupia jak sie tutaj prezentujesz szukaj pomocy u psychologa1 pozdrawiam

Gość blondyna 1 ligowa ha ha

Hmmmm.... Dzis cwiczylam tylko joge i bylam na zakupach wiec spacer pieszo. Uwage o zdjeciach puszcze plazem, poniewaz mam w domu lustro i wiem jak wygladam. :P

Gość madziksssss
hahahaha ja wiem co jest 23 października!!!! SENSATION!!!! Trafiłam, no nie??? Boże sama bym chętnie poszła :D:D

Gość mayorku,
joga, czyli 45 min bezczynnego siedzenia. I spacerek po sklepach. Nooooo. A może zamiast tego trzeba było iśc na szybki spacer po parku. No i co będziesz robić dzisiaj? Siedzieć przed kompem czy szybki marsz? Ty wybierasz.

Gość madziksssss
jasne ze mam, duzo protein, czyli kefiry, jogurty itd, moga byc i owocowe ale np light zeby mialy mniej cukru, na obiad jedz samo miase np peiczone w piekarniku gotowoane lub grilowane z duza iloscia przypraw ale bez tluszczu, unikaj pieczywa,na sniadanie jedz mala porcje platek np nestle fitness z chudym mlekiem, warzywa, salatki warzywne, np z pomidora ogorka salaty - takie cos dobre na kolacje. zamiast napojow to np cola light, przestan slodzic i ogolnie jesc slodycze, do tego staraj sie codziennie min 15 minut otanczyc w pokoju przy syzbkiej rytmicznej muzyce :) dasz rade

Gość madziksssss
mayorku, widze ze nie wiesz co to joga- tylko tyle co gdzies zobaczylas, uwierz mi joga jest ciezka, mecząca mimo ze wydaje ci sie to tylko "siedzeniem" no wlasnie, wydaje zakupy tez sa meczące , tak jak np sprzątanie domu

Ja akurat mialam zajecie jogi w moim fitness clubie,wiec wiem co to jest. Jest kilka rodzajow jogi. Po 2 godzinach cwiczen (niby spokojnych i latwych) miesnie mnie bolaly przez 3 dni, ze prawie nie moglam chodzic.

Gość siabada22
super ci idzie:)))))))))))))))))