Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rey5y65y

poznałam chłopaka-tak miły ze az troche przerazona jestem

Polecane posty

Gość Głupota kobiet
jest niezmierzona "strasznie mily, az slodki taki, naiwny chyba;/ nic złego na nikogo nie powie" i to jest odbierane jako pozytyw? wy dziewczyny jesteście pierdolnięte ciekawe jak, gdzie i kiedy ujawnia cechy równoważące to powyżej (dla równowagi muszą być mocno negatywne), prawdopodobnie na swojej dziecinnie naiwej ofierze, którą zwabia na swoją słodycz autorka ma zakodowany we łbie pociąg do psychopatów, nikt normalny jej nie zainteresuje, bo czasem się z nią niezgodzi i jej nie kadzi

miałam ojca alkoholika i chłopaka tyrana-jasne ze ciagnie mnie do psychopatów;/ ale chce z tego wybrnac!!!!! i dlatego mysle ze miły chłopak to ktos dla mnie...

jak taki milutki, przemily to na pewno nei zaden ideal chbya ze kogos takiego szukasz bo ja bym z nim byc nei mogla tacy mnie nei pociagfaja;D

Gość janek z łomianek
:classic_cool:

Rey, racja, jak jest do bólu dobry, miły, wręcz naiwny, to może się okazać, że jak się dobrze poznacie, że jednak posiada przeciwstawne, negatywne cechy, typu krzyk, agresja, itp. Najgorzej to trafić na takiego co w na początku potrafi być taki jaki opisujesz, a potem zupełnie inaczej, a już szczytem jest jak popada ze skrajności w skrajność, jednego dnia milutki, a by kolejnego stać się tyranem, a kolejnego ponownie milutki :) Są i takie typy, ale nie poddawaj się, znam jednego takiego i uwierz mi, że jest miły, potrafi się zdenerwować ale tylko w ostateczności, może trafiłaś na takiego, oby, bo to fajna sprawa :)

setunia ideałów nie ma ;] nigdy nie było i nigdy nie będzie takiego faceta, który by każdą kobietę zadowolił :P Każdy ma inny gust, potrzeby więc nie ma prawa taki facio istnieć...

Gość szary_gość
czy baba zawsze musi szukać sobie problemów?