Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi i tesknie

co znaczy jak facet mowi-jestes tylko matka mojego dziecka?

Polecane posty

Gość smutno mi i tesknie

tzn. ze juz mnie nie kocha ? :(

Gość smutno mi i tesknie
?

Gość hust_tom
jak tak mówi to na pewno cie nie kocha.

Gość smutno mi i tesknie
czemu "Na pewno" ? :(

Gość hust_tom
bo mówi ci, ze nic dla niego nie znaczysz. znajdz innego.

Gość ktkhtrkthth
to znaczy że nie traktuje cię jak swojej kobiety, partnerki, nie kocha. Jest z Toba bo jestes matka jego dziecka, ale tak naprawde to nie jes z Toba tylko swoim dzieckiem a Ty jestes póki co ważna jako jego matka... niestety! Punkt dla niego za szczerość.

Gość smutno mi i tesknie
ale jest i tak ciagle ze mna choc wiem, ze teskni do bylej :(

Gość ktkhtrkthth
jest tam gdzie jego dziecko. dojrzewa pewnie do mysli o odejsciu niekoniecznie do byłej. chcesz byc z kimś na siłe kto Cię nie kocha?

Gość smutno mi i tesknie
ladna mi szczerosc :( boli jak cholera :o rozumiem, ze gdyby nie dziecko juz by go przy mnie nie bylo ?

Gość smutno mi i tesknie
ktkhtrkthth - kocham go :( on byl moim pierwszym,wielka miloscia a ja dla niego ? :( teraz wiem, ze nie ...wszystkie klocki utworzyly jedna calosc. Wiem,ze kochal do szalenstwa byla, ona go zostawila, zrobil ze mna skok w bok-ciaza-slub i tyle a po latach uslyszalam PRAWDE kim dla niego tak naprawde jestem :(

Gość ktkhtrkthth
boli no pewnie. ale jest szczery - daje Ci wyraźny sygnał - odejdę! zacznij myslec o sobie o swoim dziecku i otym jak poukładasz życie jesli on odejdzie... skup się na tym. Rozumiem ze to była wpadka z facetem z którym byłaś krótko dlatego jest watek byłej?

Gość ktkhtrkthth
skoro jesteście małżeństwem i to ileś lat a on cie nie kocha - to pytanie nigdy nie kochal czy przestał? Myslałam że dziecko dopiwero co się pojawiło a Wy jesteście póki co krótko. Jakim byliście małżeństwem - dobrym, kochajacym sie? jeżeli mysli o byłej mimo upływu lat to znaczy że włączyła mu się retrospekcja mysli o zyciu jak mógl je inaczej poukładać... jest pewnie nieszczęśliwy... bardzo mi przykro,

Gość smutno mi i tesknie
dokladnie tak bylo, on jej w trakcie ich zwiazku nie zdradzil, dopiero gdy ona go rzucila z wscieklosci wzial co sie nawinelo czyli mnie, pech chyba dla niego, ze ciaza,tamta nie chciala go tym bardziej a on jeszcze za nia latal i blagal o wybaczenie..zostalam mu tylko ja i ozenil sie ze mna, choc widze jak wciaz teskni, powiedz.mi,ze ona byla ta jedyna :o

Gość smutno mi i tesknie
3 lata po slubie, w klotni mi to wykrzyczal wszystko, choc i tak widac bylo,gdy ktos niechcacy przy nas tamta wspomnial,on az podskakiwal na dzwiek jej imienia :( Czuje, ze nigdy mnie nie kochal - serio :(

Gość ktkhtrkthth
bardzo mi przykro... pomysl teraz pragmatycznie - dasz radę sama z dzieckiem? kto może Ci pomóc? jestes pewnie mloda i jeszcze ułozysz sobie zycie. Teraz powinniscie ustalic co dalej i jak to poukładać a potem skup sie na sobie i swoim dziecku, poukładaj swoje zycie na nowo i wtedy może uda Ci sie odnaleźć prawdziwa miłość bo to nie jest miłość... przykro mi to pisać. Mysle że Ty tez go nei kochasz ale byliście tyle razem łączy Was dziecko więc czujesz jakies przywiązanie do niego ale nei milość!

Gość że jesteś matką
jego dziecka. reproduktorką. Od innych rzeczy ma kochanki

Gość smutno mi i tesknie
ktkhtrkthth - dziekuje za wypowiedzi, sama nie dam rady :( on o odejsciu moze mysli choc nic nie powiedzial jeszcze .... sorry, ale musze stad isc,dziecko okropnie placze -dobranoc

Gość ktkhtrkthth
dasz radę sama i tyle - każdy daje jak musi!