Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juyuijyt

ta szmata-moja byla,pewnie znalazla bogatego sponsora

Polecane posty

Gość juyuijyt

zerwalem znia dwa lata temu bo jej nie ufalem plaszczyla sie przedemna jak idiotka ale nie wrocilem...Teraz znudow zajrzalem na jej profil i ma fotki w mazdzie 323f niby starej ale wypindrzona ogolnie zawsze sierotą była i nawet prawka nie miala nie mowiac juz o guscie...Do tego ma foty z tanzanii.Zawsze lubila pieniazki i bogatych mezczyzn....na bank ma dzianego sponsora bo sama peerspektyw nie miala

Gość amingora
a ciebie to już chyba nie powinno to obchodzić:O:Oprawda??????

Gość a w doopie z takim zyciem
a moze poprostu jest zaradnym facetem,a ty jestes nieogarnietym pajacem,ktory wielkie G soba reprezentuje.

Gość juyuijyt
ta mazda jest rzekomo jej.Wyjazdy zaden zaradny facet by jej nie finansowal bo nikt nie jest kretynem to mogl byc tylko sponsor

Gość kjhku
OGARNIJ SIE BO JESTES ZALOSNY!

poprostu niektorzy faceci potrafia sie ustawic w zyciu a ty zazdroscisz. nie mogles jej tego wszystkiego dac i teraz sie wkurzasz. nie jestes z nia to co cie obchodzi co ona robi teraz i z kim?

Gość juyuijyt
To nie tak ja ją kocham! Uwielbiam jej brak gustu i tą zaj...istą bezradność Jest słodziaśna ;) szkoda że nie mam pieniążków... ahhh

Gość I co w dupie ci strzyka??
Palancie?? Po jakoego hojja włazisz na jej profil??? I nie mów ze cię nie ruszyło latała za Tobą(Tobie się to podobało) a teraz się wkooorwiasz ,że już nie lata tylko znalazła lepszego??? I dobrze ci tak złamasie:P I nie pierdol ,że cię to nie boli bo gdyby tak było nie pisąłbyś tutaj:P:P IDIOTA!!!!