Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika_87946

Nie myśl o mnie źle

Polecane posty

Gość monika_87946

Cholera, chyba dałam Ciała na całej linii! Otóż w tym roku nie zostałam dopuszczona do matury, będę zdawać ja w maju 2011.No właśnie, teraz to nie wiem czy będę... Zapomniałam oddać wstępnej deklaracji maturalnej. Czy to oznacza, że matura przepadła? Pomocy! Wiem, ze można poprawiać deklarację do lutego, ale nie złożyłam tej wstępnej.

Gość monika_87946
Oczywiście zadzwonie tam w poniedziałek, ale do tego czasu chyba zwariuje!

Gość monika_87946
A będę musiała dać ciała derektorowi? Jest obleśny :o

Gość monika_87946
wie ktoś?

Gość monika_87946
Cudownie...

Gość monika_87946
No chyba usiądę i zacznę płakać.

Gość dzemik877878
(str. 16) "Wstępną deklarację przystąpienia do egzaminu maturalnego absolwent składa do dyrektora szkoły macierzystej, a w przypadku likwidacji lub przekształcenia szkoły do dyrektora OKE, w terminie do 30 września roku szkolnego, w którym zamierza przystąpić do egzaminu maturalnego, a deklarację ostateczną do 7 lutego tego roku. Jeżeli absolwent nie złożył deklaracji ostatecznej, z dniem 8 lutego deklaracja wstępna staje się ostateczną. Absolwent, który ukończył szkołę we wcześniejszych latach może nie składać deklaracji wstępnej."

Gość Koala_się_nie_boi
Ale czy to nie jest tak, ze deklaracji wstepnej nie muszą skladac ci ktorzy popraiaja mature, a ci ktorzy robia to pierwszy raz musza? nawet mimo tego,ze monika_87946 skonczyla liceum ale do matury jakby nie patrzec nigdy nie podeszla?

Gość Koala_się_nie_boi
teraz sam jestem cikawy, nie ma tu nauczyciela jakiegos?

Gość dzis+tylko_orange
Nie wiem dziwne to ale chyba juz nie mozesz

Gość monika_87946
Tak, cudownie. Drugi rok w plecy tylko dlatego, ze spoznilam sie kilka dni z ta deklaracja - nic takiego.

Gość mariooooooo
myslenie nie boli to teraz trzeba cierpiec

Gość monika_87946
Mario, masz racje...

Gość monika_87946
Chyba jednak podejdę do matury:) 1.deklarację wstępną, którą należy złożyć do dnia 30 września roku szkolnego, w którym uczeń zamierza przystąpić do egzaminu. Deklaracja ta stanowi informację dla dyrektora szkoły (np. przy podejmowaniu decyzji o zorganizowaniu dodatkowych zajęć edukacyjnych z najczęściej wybieranych przedmiotów na egzaminie). Obowiązek składania deklaracji wstępnej nie dotyczy absolwentów, którzy ukończyli szkołę we wcześniejszych latach. . Zatem absolwenci wcześniejszych lat szkolnych składają tylko jedną deklarację - deklarację ostateczną.

Gość monika_87946
Jestem absolwentka szkoly, ale do matry w tym roku nie podeszlam. Chce to zrobic w maju 2011, ale nie zlozylam wstepnej deklaracji. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.