Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gościówka13345

Brak okresu, prawie 3 tyg

Polecane posty

Gość gościówka13345

Witam! Mam problem z okresem, spóźnia mi się już 2,5 tygodnia (około, boję się już nawet liczyć ile...) Nigdy nie miałam zbyt regularnych miesiączek, ale może zacznę od początku. Przez cały zeszły rok, od stycznia do grudnia brałam tabletki antykoncepcyjne Yasminelle, jednak stwierdziłam ze mi szkodzą i ostatnią przyjęłam około 15 stycznia tego roku. Okres dostałam normalnie w styczniu, tak samo w kolejnych miesiącach. W maju wypadł mi 26. Później przez cały czerwiec nie miałam, dostałam dopiero 13 lipca, w sierpniu 14-ego, a we wrześniu... cisza, nic nie ma ! Nie robiłam testu, jestem przekonana że nie jestem w ciąży, stosunków w sierpniu było mało (4, góra 5), zawsze z zabezpieczeniem, raz jedynie z partnerem się kąpaliśmy w wannie z gorącą wodą. 24 pażdziernika jedynie plamiłam przez dwa dni, po czym minęło, czasem odczuwam bóle brzucha i jajników. Sytuacja jest na tyle skomplikowana że 30 sierpnia rozstałam się z partnerem... może to stres? naprawdę nie wiem co się ze mną dzieje, miała któraś podobnie? :( Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedzi. Monika, 21 lat.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować