Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myychha...

jak myslicie jestem ladna.?

Polecane posty

Gość Myychha...

mam dlugie jasno brazowe wlosy szaro-blekitne oczy ciemna karacje 1.70 wzrostu i jak myslicie .?

Gość seksowna kobietka
przepiękna jesteś 😭

Gość krolowa pieknosci wrecz
po takim opisie beda klekac przed toba narody

Gość WEFFE
ja mam 186cm , wlosy czarne , oczy brazowe i ciemna karnacja -mezczyzna.podobam sie wam? a tak na powaznie autorko masz cos z deklem :O po opisi to niby jak sie masz podobac? zdjecie daj

Gość lulrk
Wszystkie się wychwalacie opisem swojej urody, a żadna nie pokazał zdjęcia swoich wdzięków. Pozostała wyobraźnia zołzy ub czarownicy.

Gość Myychha...
aha to kurwa sorry ze nie rozsylam swojego zdjecia po calym necie ..!! kurwa tak sie poprostu pytam co sadzicie..!

Gość powiem tylko tyle
Myślę że powinnas zaliczyć psychiatrę.

Gość donek
Masz za duże dupsko niedopasowana z moim 17cm penisem, który do łechtuni by się dostał, ale do niższej dziurki wątpliwe. Musisz szukać czarnoskórego dobrze wyposażonego przez naturę jakieś 30cm długości, bo inaczej nie będziesz zaspokojona seksualnie z taką wielką dupą. Reszta figury jest świetna podoba mi się. Tylko ta dupsko nie pasuje,

Gość Myychha...
po 1 to kurwa nie ja dalam to zdjecie..!! wiec niech sie jakis przypal za mnie nie potszywa i niech nie wypierdla z jakimis jebanymi fotami grubasow a pozatym jak bys nie obczajil to kurwa ta gruba baba wyglada inaczej niz opis mnie..! Pozdrowienia srodkowym palcem Myychha...