Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tina 25

mojemu facetowi przestaje zależeć POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Tina 25

witam! jestem ze swoim facetem 7 lat, mieszkamy razem niby jest cudownie ale od jakiegos czasu zauwazyłam ze on coraz mniej sie mna interesuje i przestał pokazywac ze mu zależy. głównie widzimy sie wieczorami bo mamy takie godziny pracy ale on zamiast spedzic ten czas ze mna to woli siedziec przed komputerem. ostatni zaczął pisac z jakąś znajomą na gg i nie tylko. mówi ze to tylko znajoma i ze pisze z nią o głupotach. oki nie bade mu tego zabraniala ale robi to sie niebezpieczne. pojechal teraz na weekend do Wawy zadzwonił do mnie raz i rozmawialiśmy przez 3 minuty bo był bardzo zmeczony. sprawdzilam pozniej jego biling na koncie w internecie i sie okazalo ze jak skonczył ze mną rozmowe i zadzwonił do niej i rozmawiał 15 minut. co mam w tej sytuacji zrobć? kocham go bardzo i nie chce go stracić.

Gość Tina 25
prosze napiszcie jakąś rde co w tej sytuacji zrobić

Gość Kamsi
Chyba powinnaś jasno powiedzieć mu co ci się nie podoba.Z kąd wiesz że dzwonił do niej?! Może to nie jest takie groźne..więcej zaufania. Mężczyzna gdy już poczuje ze ma kobietke na stałe nie odczuwa potrzeby starania się. Bo po co skoro on a i tak nie odejdzie. Może w wasz zwiazek wkradła się rutyna i nuda. Spróbuj to zmienić.Może nawet czymś go zaskoczyć. A potem mu powiedz ze masz dosc bycia z nim bo i tak czujesz sie samotna...jesli mu zalezy to cos zmieni a jesli nie to najwyzsza poraz zakonczyc ten zwiazek