Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tuska z duzym biustem

Super kiecka i problem z cyckami

Polecane posty

Gość Tuska z duzym biustem

Czesc! Mam pewien problem: kupilam sobie piekna sukienke i jestem z niej bardzo zadowolona tylko ze... Ona jest bez ramiaczek, wsuwana na biust i na nim ma sie opierac. Dlatego musze miec stanik bez ramiaczek a przez to ze mam duzy biust po pewnym czasie mi on opada a to juz nie jest takie sexi. Po prostu duze piersi ciagna w dol.:( a co dopiero jak zaczne tanczyc. A tak bardzo bym chciala zeby byly jedrne i sie trzymaly w gorze... Tylko na poczatku jest fajnie ale musialabym sie chyba nie ruszac cala gale. Poradzcie mi cos...

porzadny stanik bez ramiaczek,niech sie mocno trzyma pod piersiami i uszytwniany,z metalowymi podtrzymaniami....no albo te obciachowe przeswitujace ramiaczka

Gość ykjhygf
kolezanka z duzym biustem tez mila kiecke bez ramiaczek ale miala biustonosz z silikonowymi ramiaczkami. obciachowe troche ale lepsze to niz zwisy lub pokazanie polowy cyckow w tancu. ale ja bym wolala jakies ramiaczka zrobic z materialu ktory bedzie pasoal do kiecki

Gość Tuska z duzym biustem.
Pewnie to by bylo najlepsze rozwiazanie ale ta kiecka jest przepiekna i jedyna ktora mi sie spodobala. I jeszcze moja figura zajebiscie w niej wyglada tylko ten biust...:(

Gość albo spraw sobie
gorset

Gość ykjhygf
inna rzecz. idz do sklepu z bielizna ale dobrego (poszukaj na stronie "biusciastych" (wpisz w gogole) adresow) i tma dobiora ci stanik ktory bedzie bardzo ciasny w obwodzie i w czasie ruszania nie powinien sie przesuwac tylko byc na swoim miejscu. tylk odobre staniki to koszt ok 150zl. poszukaj postwo best-bra

eee,ja kupilam bez ramiaczek dobrze trxzymajacy za 35 zl na targu,mial taki gumowy pasek wzdluz,ale szczerze powiem,ze po czasie ten gumowy pasek dal mi niezle po tylku,jednak spocone cialo gumy nie lubi,jak go sciagnelam to jakbym wygrala w lotka-no,ale trzymal biust dobrze

Gość r2trv3y56
zmierz sie najpierw ciasno i na wydechu pod biustem i luźno w sutkach,wpisz tutaj co ci wyszlo a my pomozemy ci dobrac dobry stanik, i do sukienki i na co dzien :)

Gość Tuska z duzym biustem..
Pod mam 82 a ten drugi pomiar to 104

Spróbuj straplessów Ewy Michalak, rozmiar wyliczysz sobie u niej na stronie, wyjdzie Ci pewnie okolica 80DD. Masz do wyboru mleczny, czarny i toffi. A w pozostałych stanikach zacznij od szukania 34FF brytyjskiego i 75I polskiego.