Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

browneyes25

najgorszy typ faceta ???

Polecane posty

niedojrzaly emocjonalnie facet to najgorsze co moze spotkac kobiete.... ale na szczescie tacy panowie posiadaja cechy charakterystyczne wiec mozna w krotkim czasie okreslic jego poziom dojrzalosci umyslowej i wycofac sie z nieuleczalnej znajomosci .....

Gość panna z dzieckiem powinna
a jakie to cechu charakteru

:) a opisz czym dla ciebie jest ta niedojrzałość emocjonalna ?? Bo ja uważam, że najgorszym typem faceta, jest taki co przybiera "maskę" pod zachowanie partnerki, gra przed nią, tak aby się jej przypodobać, umiejętne olewa ją aby ją zdobyć/odbić komuś, gra neutralnego, a w rzeczywistości to cwany plan zdobycia tego czego pragnie, a jak już zdobędzie, będzie czuł się pewny, po roku, dwóch zdejmuje maskę i okazuje się ile w tym było miłości, starania się, podchodów, gry... To jest chyba najgorsze, cwaniacki typ faceta ;/ nie facet niedojrzały, bo uwierz, że zbiegiem czasu każdy facet dorasta i to łatwo można zmienić, ba to samo mija u nich, a cwaniackiego charakteru nie zmienimy, bo na to nie mamy żadnego wpływu.

Gość wiewióra.....
wszyscy zarówno faceci jak i kobiety odgrywają pewne role ... zwłaszcza przed nowo poznanymi ludźmi, staramy się wypaść jak najlepiej, stroszymy piórka i udajemy lepszych, po to by osiągnąc swój cel. wniosek z twojej wypowiedzi jest taki że tzreba dobrze poznać partnera zanim podejmie się decyzję o wspólnym życiu, ale wyjątki się zdarzają:P

Gość wiewióra.....
najgorszy jest manipulant:(

''Gdyby serce szło w parzę z umysłem, stworzyli by wtedy idealne uczucie ' Gdyby kobieta miała rozum i serce to byłaby zdolna do uczuć.

Gość zdecydowanie manipulant.

Gość ty wariacie.,.
cham nie szanujący kobiet, zwracający się w stosunku do nich przedmiotowo i z góry...np. słowami "nie będę z tobą dyskutował"🖐️

manipulant, cwaniak, jak kto zwał to, ale chodzi o jedno, że od samego początku trzeba być z drugą osobą szczerym, szczerym do bólu, bo i tak wszystko wyjdzie z czasem. Ja na takim typie się przejechałam i u mnie to trwało blisko 3 lata zanim zrozumiałam, że to ktoś inny niż osoba która mnie zauroczyła, zmanipulował mnie niesamowicie, do tego stopnia, że miałam gdzieś wszystko i każdego, był tylko on, ale wszystko wychodzi z czasem, rzuciłam typa i zaczęłam sobie pluć w brodę jaka ja głupia i ślepa byłam :) Dlatego taki opisik w stopce :P Kobiety to idiotki co lecą na miłe słówka, ciepło i bezpieczeństwo które im oferuje ten nowy, do czasu moje panie :)

Gość Niepewna25
Chyba tylko powinnam się cieszyć że mój manipulant przestał grać już po paru tygodniach... Szkoda, bo to ogólnie fajny facet ale żadnej kobiecie nie ufa ...

Gość anusssssss
hmm najgforszy jest taki ktory gra na uczuciach drugiej osoby, cieszy sie z tego ze jej zalezy, robi nadzieje, chce miec wszystko a potem jak juz to dostaje to kopnie w tylek i dziewczyna cierpi

Gość czessccc
i tu jest Dominik:)

Gość gość
impotent

Gość gość
niedojrzały, egoistyczny, kłamca i maminsynek