Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka12345

praca dyplomowa bleeeeeeeeeeeeee

Polecane posty

Gość studentka12345

wlasnie probuje splodzic kilka stron mojej pracy dyplomowej, ale zastanawiam sie nad tym durnym plagiatem! orientuje sie ktos jak to dziala? chodzi mi o to ile slow musi byc podrząd takich samych zeby ten caly wskaznik wzrosl? w ogole dochodze do wniosku ze ja nie umiem tego goowna pisac... czy u wszystkich wyglada to tak ze bierzecie ksiazke, i przepisujecie uzywając słownika synonimów? no bo kuzwa nic nowego przeciez nie odkryje!!

Gość łączę się z tobą w bólu
Też się nad tym zastanawiam. Od rana próbuję zmusiać się żeby napisać choć stronę i skończyło się na tym że siedzę na kafe. Rzygać mi się chce jak mam pisać swoją pracę

Gość alutka23
jak ja pisałam licencjata, to też się bałam plagiatu, cały czas siedziałam ze słownikiem synonimów. Nie może Ci się powtarzać 5 wyrazów pod rząd.

Gość studentka12345
5 wyrazów podrzad, ale w obojetnej kolejnosci? bo np. koszt ogólnego zarzadu, koszty sprzedaży -> nie da się tego nijak przekształcic zmienic itd, a 5 slow podrzad jest! Jak zaraz zdenerwuje to pizne tym i tak sie skonczy moja przygoda ze studiowaniem.... sorry za moja frustracje, ale nie da sie, no nie da!

Dokładnie, pewnych rzeczy nie da się napisać innymi słowami. Na pocieszenie pomyśl, że ja piszę pracę w języku obcym.

Obiecuję sobie że od 17 zacznę pisać.Muszę się zmobilizować i wreszcie napisać tę pracę. Też się obawiam ze bedzie plagiatem.

Gość rety rety ale wiecie czym jest
plagiat :O:O? to zagarnięcie innej twórczości BEZ PODANIA PRZYPISU!!!!!! jeśli podajesz źródło, nie ma mowy o plagiacie to raz, dwa - chodzi o to, że ta praca nie może być plagiatem innej, już istniejącej pracy dyplomowej!!!! a nie źródeł, publikacji naukowych. możesz pisać słowo w słowo!!! nawet po stronie, 1,5!!! po trzecie - tak napisana praca, nie może być po prostu w 60% zerżnięta z jednej książki naukowej. ps: napisałam już 3 prace.

To ja bym musiała praktycznie do całej mojej pracy zrobić przypis

Gość studentka12345
bo tak ma byc, do wszystkiego czego sie nie jest autorem trzeba zrobic przypis, bo skads ta wiedze trzeba miec. Ale wlasnie przypis, ja slyszalam ze ten program jak jest przypis to i tak podkresla jesli te slowa sa pokolei, ewentualnie jesli jest cos w cudzysłowiu to wtedy system to omija, z tym ze przy cudzyslowiu tez musi byc oczywiscie przypis.

Programem antyplagiatowym sprawdzają wybrane prace i czy nie są plagiatem innych prac mgr

Gość studentka12345
wybrane? u mnie na uczelni kazda praca podlega sprawdzeniu...

Ja też ślęczałam nad licencjatem i mgr. W ruchu był głównie słownik synonimów. Tak jak tu ktoś wyżej napisał do wszystkiego musi być przypis. Nawet jak coś zmienisz (przestawisz słowa, wrzucisz synonim jakiegoś słowa) to i tak musi być przypis. Ja w swojej mgr miałam ponad 200 przypisów, kumpele z seminarium dochodziły nawet do 500.

Aaa, no jak masz słowo w słowo coś np definicje, to musi być w "___" albo pisane kursywą. I przypis.

Gość gość
Idź stąd spamerze od poprawiania plagiatów.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość martamor34
Czas Cię goni? Mogę pomóc. Napisze pracę z pedagogiki, dietetyki, psychologii, zdrowia publicznego i tematów pokrewnych.Stworzę ją od A do Z albo tylko brakujące rozdziały. Wprowadzę wszystkie poprawki do Twojej pracy. Poprawię również plagiat, jeżeli ktoś nieuczciwy wcześniej Cię oszukał. Możesz mi zaufać – jeżeli chcesz, udostępnię Ci materiały, z których korzystałam i dołączę raport antyplagiatowy. Każda praca jest niepowtarzalna, gwarantuję Ci wysoką jakość.Uzgadniam cenę razem z klientem. Mam kilkuletnie doświadczenie i około 50 prac za sobą :) pisze szybko. O wszystko możesz w każdej chwili zapytać - wyjąsnie Ci każde zagadnienie zawarte w pracy, będę dyskretna. Możesz płacić ratami. Wycena jest bezpłatna. mail: martamorawska13@wp.pl

Gość anty_plagiat
Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net Chciałbym wam zaprezentować działanie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows który umożliwia dokładne sprawdzanie różnego rodzaju tekstów czy nie zostały wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem można sprawdzać dowolną ilość tekstów zarówno mogą to być artykuły, prace dyplomowe. Wyszukane zdania które są plagiatem program podkreśla na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz całkowity procent splagiatowanych tekstów. Zapraszam do obejrzenia filmiku instruktażowego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U więcej o programie oraz pełną wersje można zakupić na stronie antyplagiat net albo krócej jak np.Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzić plagiat tekstu polecam stronę antyplagiat net