Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domeon

Duże pupy?

Polecane posty

Elo. Lubicie duże pupy? ja osobiście takie preferuje. Czemu lubicie mniejsze i czemu większe? zapraszam do dyskusji i pokazywania kobiecych pośladków

Gość karwot jan
no tak duże dupska takie mają babcie co zapierdalają do kościoła na 6.00 rano :) :D wielka dupa z której wychodzi wielka kupa! to musi byc podniecające, a do tego zwały tłuszczu i celulit jak powierzchnia meteorytu, same rozkosze

wiesz, chodzi o zgrabne duże pupy. Nie myśl takimi schematami. Duże są tez jędrne i podniecająco sterczące. Ale ja ogólnie wole duże. A mała to chuda i same kości i co ty na to? przyjemnie Ci dotykac kości? mi nie! A o kupie nie rozmawiamy, żebys się nie zdziwił że Twoja mała dupcia Ci zapcha kibel w domu :) Zapraszam do dyskusji

Gość ja lubie
Ja lubie duże pupy, a gadanie, że duża pupa równa się dużo kupy to idiotyzm. Wielkość kupy zależy od tego, kto ile zje. A nie od wielkości pupy, biustu, czy uszu xP Uwielbiam duże pupy. Są podniecające, jest za co chwycić, duże, masywne... ach :] Szkoda tylko, że takich w Polsce jest mało. Albo jest chuda i płaska, albo grubaśna i duża pupa. A tak duża i jeszcze ściśnięta jeansami, że aż żal. Dziewczyny, jak macie duże pupy to je eksponujcie, nie zrównujcie ich z plecami!

Gość grzyby
Lubię kobiety, z tyłki, które są duże i w kształcie gruszki. Uwielbiam lizać i pieścić swoje pośladki

duże są lepsze o jest więcej do złapania, na więcej możesz się popatrzyć, jest bardziej okrągła, dzięki dużej tak zwana linia jest bardziej kobieca ;)

Gość alutka87248
a jaki obwod w biodrach jest uważany za duzy ?

Gość tomeeeek
duża dupcia rules

Gość hnvderypotrwsxb
okolo 100cm w obwodzie to duzo? he he wydaje mi sie ze ponad 100 , to sa duze pupu!! okolo 100 to srednie i male:P

Gość eky eky
podnosze....panowie wypowiedzcie sie

Gość duży mózg mały mały
wąska w pasie dobrze pcha sie tyle

Gość taka prawda ona
lubimy :classic_cool:

Gość johnyyyy
duże są najlepsze, do tego duze piersi, boze ile ja bym dał za taką kobietę:P a to albo są za grube po 80 kg albo za chude po 50 kg, mało kobiet wygląda kobieco:P

a taka ważąca 70kg przy wzr 170 i biodrach 104 będzie ok czy mam się dalej odchudzać?

Gość johnyyyy
5 kg by się przydało:P ale nie więcej:P a masz duży brzuch?:P bo jak nie masz to nie musisz, piersi i tyłka nigdy za wiele:P

na szczęści brzuch mam ok, ale bioderka i uda nawet na siłowni ciężko schodzą :(

Gość duży mózg mały mały
najlepiej jak ćwiczy brzuch i wpie**ala ile wlezie i jej idze w pupe i piersi marzenie ale żadnej sie nie chce bo co boicie sie że 100 kg nie podniesiemy

Gość Scheiss Prfung
Ja mam 170 , 62 kg, w pasie 68, biust 92 i biodra 105 tylko takie doopsko lopezki ale się przyzwyczailam i wiem ze faceci ja kochają haha a ja już pozbyłam się kompleksów ;)

Gość johnyyyy
bioderka nie powinny schodzić, musisz wyglądać seksownie:P

nie czuję się seksownie bo większości się to chyba nie podoba :P i żeby nie było cellulitu i rozstępów nie mam, bo ćwiczę :P

Scheiss Prfung - przy Twojej wadze i obwodzie bioder trudno mi sobie Ciebie wyobrazić :P

Gość johnyyyy
no to super:P posiadanie czy nieposiadanie rozstępów, nie zależy od ćwiczeń:P

Gość Scheiss Prfung
No mówię ze doopa lopezki ... Czego nie możesz sobie wyobrazić ?

po części zależy, bo gdybym zamiast ćwiczyć ostro dietkowała to mialabym sflaczałą skórę i mega rozstępy :P

Twojej figury..w sumie mała waga, szczupła góra i nagle obfite biodra..przy tej wadze poprostu ciężko mi sobie wyobrazić linię Twojej figury

tak z ciekawości to jaki rozmiar nosisz, bo 105cm w biodrach to już chyba 44?

Gość Scheiss Prfung
Wiem, ale w rzeczywistości nie wygląda to tak extremalnie. Tyłek idzie mi do tyłu dlatego noszę sukienki bo w spodniach w biodrach akurat a w pasie sterczy ponad dwadzieścia cm luzu. Mam 40 pupa a góra 36/38

nie ośmieszaj się, 105 w biodrach w życiu w 40 się nie zmieści :P spójrz na tabele rozmiarów :D