Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawosc1122

Czy robienie loda to zdrada ?

Polecane posty

Gość ciekawosc1122

Chcialbym zapytac czy traktujecie zrobienie loda jako zdrade ? Mam ochote na glebokie gardlo z polykiem a moja partnerka nie moze tego zrobic. Mam ochote sprobowac z inna jak to jest. Czy sadzicie ze to bedzie zdrada ?

Gość kocik
A co ty myślisz? Ze nie?! Ciekawe jak ty byś zareagował jakbyś się dowiedział, że twojej kobiecie strzelil minete jakiś obcy facet?!!!!!

Tak, to będzie zdrada. Ale w twoim wypadku uzasadniona. Współczuję ci, że twoja dziewczyna nie chce ci tego robić. No chyba że nie zasługujesz :P

wiesz cooo ale jakby Twoja powiedziała że chce z innym bo ją nie zadowalasz czy to byłaby zdrada?

Gość xcv
moim zdaniem, jesli partnerka ci czegos nie daje i szukasz tego u innej to nie jest zdrada.

Gość jbfebfrndfjrld
a nie mozesz z nia porozmawiac? ze bardzo bys tego pragnał? Ja wczesniej nie wiedzialam ze az tak faceci to lubia, robilam normalnego loda z połykiem, kiedys podczas klotni moj facet mi wypomnial ze nie robie glebokiego gardla, teraz jest zachwycony, wspamnial ze kazdy inny facet bylby zachwycony z tego glebokiego gardła, dzis rano jak robilam mu lodzika powiedzial ze nie ma przyjemniejszego uczucia,

Gość Mnietek Robiący 100 minetek
Jasne że to nie zdrada :)