Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linkuś16

moje owłosione piersi - co o nich myślicie ;p

Polecane posty

Gość dfgefgsfgserf
Tak :)

wyrywanie pensetą jest niebezpiecze dla zdrowie, golenie rozwiązuje problem na krótki czas, laser - póki co zbyt kosztowny dfgefgsfgserf, usuwasz te włoski w jakiś sposób?

Gość dfgefgsfgserf
Na piersiach wyrywam pęsetą :) Na szyji :o plastrami z woskiem. Jeżeli gdziekolwiek na ciele pojawiają się jakieś pojedyncze dłuższe i ciemniejsze to również pęsetą. Podobno to, że wyrywanie pęsetą jest niebezpieczne to plotka :) Golenie to najgorszy pomysł jaki może być :) Bo razem z tymi długimi i ciemnymi zgolisz również te krótsze, miększe i jaśniejsze, które będą odrastały grubsze i ciemniejsze. To tylko powiększy problem :)

Gość szukasz kochanka na te włosy
czy ki chuj na erotycznym:O

Gość idzcie sie leczyc
nie pierdziel bo ja wyrywam od 15 lat peneseta i zyje i jakos mi sie nic nie stalo. jezus jakas ty tepa.

no właśnie o tej pęsecie wiele słyszałam i jakoś nie mogę się do niej przekonać :P a dużo masz tych włosków na piersiach?

Gość dfgefgsfgserf
Hmmm, czy dużo?? No w sumie całkiem sporo tyle, że bardziej "rozrzucone"(nie tak skoncentrowane wokół sutka) i wydaje mi się, że krótsze albo może dlatego tak mi się wydaje, bo je wyrywam jak tylko urosną wystarczająco długie, żeby można było wyrwać :)

idzcie sie leczyc, mi chodziło o wyrywanie włosków wokół brodawek pęsetą, bo to podobno bardzo delikatne miejsce Nie szukam kochanka!

Gość idzcie sie leczyc
no kurcze, przeciez tez mam kolo brodawek. od razu wyrywal jak widze,ze wyrasta nowy :-O ale mam tylko pare,tylko ze czarne. niby co ma byc w tym niebezpiecznego?

czytałam gdzieś że wyrywanie pęsetą włosków wokół piersi pobudza jakieś komórki rakowe, ale może to jakaś bzdura totalna, nie wiem.

Gość idzcie sie leczyc
jezus maria:-Oto by czlowiek wszedzie pobudzal jakies komorki rakowe n.p brwi sobie tez skubie peneseta. a po za tym nawet to nie boli. przeczez to jest pod skora.