Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linkuś16

moje owłosione piersi - co o nich myślicie ;p

Polecane posty

Gość idzcie sie leczyc
obrzydliwe to jest. przykro mi :-O nie masz pincety??????????? ja piernicze :-O mi rosna 2-3 kolo brodawki, ale takie male i jak tylko widze czarny nowy lepek,to od razu pinceta wyrywam. idz laska bo to normalnie tragedia :-O

Gość sabia
To jest wina hormonów, powinnaś udać się do lekarza, który przepisze Ci tabletki, w każdy razie na chwilę obecną nic z tym nie rów na własną rękę, tutaj potrzebna jest konsultacja

Gość qqqqqqqqqqqqqqq lalalal
:o fuuuuuuuuuj

Gość idzcie sie leczyc
jak nic nie rob? wyrywaj je i git.

Gość linkuś16
Byłam u lekarza, wszystkie badania wyszły w porządku. Mojemu narzeczonemu nie przeszkadzają te włoski dlatego ich nie usuwam.

nie spotkałem się z czymś takim ... może pojedynczy włosek albo dwa ale tak to nie ..

Radzę ci iść jeszcze raz , niekiedy nie wyjdą złe wyniki jakie zleci lekarz hormonalne, ale takie owlosienie nie jest normalne u kobiety, możesz mi napisać jakie mialaś robione badania:)

Gość idzcie sie leczyc
napewno prowko bo zadna normalna kobieta nie zostawila by takiego czegos na piersiach:-O obojetnie czy facetowi przeszkadza czy nie...brrrrr.

Gość linkuś16
Koliberek35 te badania miałam robione rzeczywiście już dawno, bo 7 lat temu i lekarz powiedział że jakbym zauważyła zwiększenie owłosienia to żebym znów przyszła. Dokładnie nie pamiętam co to za badania były, ale hirsutyzmu nie mam.

Gość UWAGA AHCTUNGE
TO SA CYCKI VERY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość linkuś16
widocznie jestem nienormalna ;p to nie jest prowokacja :)

Sory ze zapytam miałaś robione na nadczynność nadnerdzy badania, czy tylko ogolne hormonalne. Nie żartuj z tego to nie jest ot byle co:)

Gość idzcie sie leczyc
jak to nie prowokacja i zdrowa estes to po uj wstawiasz tu zdjecie i robisz topel?????? ty nie przeszkadza tobie to??? dla mnie to obrzydliwe

idzcie sie leczyc, zdaję sobie sprawę że moje piersi wyglądają obrzydliwie, ale wstawiłam zdjęcie dla ogólnego zobrazowania mego owłosienia a nie lansu, bo nie ma się czym zachwycać. Tyle że do tej sprawy mam dystans i to wiele ułatwia.

Koliberek35 nie żartuję sobie z tego, dokładnie nie pamiętam czego dotyczyły te badania. Chyba rzeczywiście powinnam pójść jeszcze raz do jakiegoś specjalisty i powtórzyć badania :)

Gość paskudne
Ja na szczescie nie spotkalem czegos takiego Ale ogolnie piersi ladne :-)

Gość dfgefgsfgserf
A z miesiączką wszystko ok? Powinnaś mieć zrobione dokładne badania hormonalne :)

Gość dfgefgsfgserf
Bawiąc się w lekarza-można prawie w 100% wykluczyć PCOS :)

Nie bagatelizuj sobie tego, przez 7 lat wyniki tak się mogą zmienic nawet po paru miesiącach będa inne, możesz iśc nawet do gina i on sam ci to powie co ja:) i skieruje Cie na badania

Koliberek35 dziękuje i rzeczywiście odwiedzę lekarza, choć pamiętam że jak była z ta sprawą wtedy 7 lat temu to nieco bagatelizowano to owłosienie.

Gość dfgefgsfgserf
Moja siostra kiedyś poszła z podobnym problemem, choć skala problemu była nieco mniejsza. Lekarka powiedziała jej, że to zwykły defekt kosmetyczny i żeby sobie nie wyszukiwała chorób :o Dobrze jest skonsultować się z co najmniej dwoma lekarzami. U mnie nadmierne owłosienie połączone było z problamami z miesiączką, jak się okazało przyczyną jest PCOS czyli całkiem poważna nieuleczalna choroba. Nie należy takich rzeczy bagatelizować :)

dfgefgsfgserf, dokładnie to samo usłyszałam od endokrynologa, że to moje owłosienie nie jest duże, ale badania zrobił. Czy Ty też zmagasz się z nadmiernym owłosieniem?

Gość idzcie sie leczyc
czemu nie wyrwalas tych kudlow do tej pory:-O?