Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość karrrla3

HSIL cytologia

Polecane posty

Gość karrrla3

byłam na profilaktycznych badaniach cytologii prywatnie. no i jak wiecie na wyniki czeka sie około 2 tygodni. wiec ide na umówioną wizytę za 2 tygodnie a lekarz zapomniał moich wyników zabrać i oczywiście za wizyte przyszło mi zapłacić 70 zl ?? za co? sama nie wiem.. zadnych badań dodatkowych mi nie robił... tylko gwarantował mi że nie mam sie martwić bo z tego co pamieta każda kobieta miała gr II . za 2 dni dostaje tel od lekarza że mam sie niezwłocznie do niego zjawić . co sie okazało miałam gr III HSIL czyli mocne zmiany dot komórek nabłonka wielowarstwowego . czyli zmiany przedrakowe!!!!! skierował mnie na następny dzień do szpitala na wyłyżeczkowanie macicy???? po co tez nie wiem??? w szpitalu nawet nie chcieli mi przeprowadzić tego zabiegu bo jestem "nieródką" i mogły by w przyszłości wystąpić problemy z donoszeniem ciąży..wiec skierowali mnie do innego szpitala..gdzie powiedzieli mi, że juz pacjentek nie przyjmują bo są juz wyczerpane limity.. byłam załamana bo przecież mając takie wyniki, do stycznia można sie przecież przekręcić. ale udało mi sie całe szczescie po znajomości umowić tylko na konsultacje z specjalistą który zrobił mi wszytskie badania od początku i co sie okazało to nie były moje wyniki bo ze mną wszystko w porządku !!! czasem jest tak ze rak sie sam wchłonie ale on pozostawia po sobie małe zmiany, które u mnie nie wystąpiły.. ja juz sie balam ze nie bede mogła mieć dzieci , że mi wytną tą szyjke macicy i bede miala problemy z donoszeniem, albo juz najbardziej czarna wersja, ze zaczne chodzić na chemioterapię ;(moja rodzina ze mną to przezywała . moja matka płakała po kątach .. a tu wyszła jedna wielka pomyłka . ja dostałam wyniki innej dziewczyny o tym samym imieniu i nazwisku !!!! czułam sie jak bym dostała nowe życie ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować