Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??? ??? ???

Brak okresu przez miesiąc? ? ?

Polecane posty

Gość ??? ??? ???

Witam, bardzo proszę drogie koleżanki o pomoc. Mam straszny problem, okres nie pojawia się u mnie przez praktycznie miesiąc. Współżyłam z chłopakiem mniej więcej 7 i 8 dnia cyklu, zabezpieczyliśmy się globulką, prezerwatywą, w dodatku nie doszło do wytrysku we mnie. Robiłam dwa testy, jeden około tygodnia, dwóch tygodni temu - negatywny i wczoraj - negatywny. Nie wiem co mam o tym myśleć? Może okres bezowulacyjny? Już zaczynam świrować, fakt faktem miałam ostatnio dużo stresów, wyjazdów, na dodatek dość szybko zmieniła się pogoda, w dodatku robiłam sobie kolczyki w sutkach, ale nie jestem w stanie znaleźć informacji czy może to mieć jakiś wpływ?

Gość czekolada z alkoholem
okres bezowulacyjny? niema czegos takiego okres normlanie jest niema tylko owulacji!!!moze stres, itd

to jak robilas test to w ciązy raczej nie jestes juz by ci pokazly sie 2 krechy a miesac to jednak szmat czasu

Gość karrrla3
idz lepiej do lekarza na forum sie niczego nie dowiesz mozemy tylko jedynie doradzić ..jesli robilas 2 testy to na pewno nie jestes w ciąży . moja bratowa tez nie dostawala okresu tylko ze ona nie miala 2 miesiace i okazało sie ze ma zespół torbielowatych jajników . ale zdaża sie tez tak ze poprostu raz w miesiącu nie musi wystąpić okres ale lepiej idz do lekarza bo po co masz sie martwic

Gość ??? ??? ???
właściwie to i racja, wiem że powinnam się wybrać i na pewno to zrobię, ale dzisiaj dopadły mnie takie nerwy, że już szukam wszelkich informacji...

Gość karrrla3
rozumiem sie doskonale , tez pierwsze co to sięgam do internetu. ale idz jutro koniecznie do lekarza

Gość karrrla3
rozumiem cie - tam miało być :) gafa :):):)

Gość ??? ??? ???
Boję się tylko, że dowiem się wtedy tego czego na prawdę nie chcę :( niestety moje myśli szaleją i już rozum nie ma za wiele do gadania... bo właściwie to nie było szans na to żebym zaszła w ciąże.. no bo jak? z takim arsenałem zabezpieczeń i na dodatek brakiem wytrysku? ale z każdą chwilą czuję że mam coraz więcej objawów... :(

h,m a ja bym wszystko oddala zeby byc na twoim miejscu!!!!i zajsc w upragniona ciążę

Gość ??? ??? ???
no właśnie zdaję sobie z tego sprawę, że wiele z was skakało by teraz z radości, ale ja wiem, że ja narazie wymiękam, no nie dam rady, nie ten czas i wogóle..i mam olbrzymią nadzieję, że to nie to. A co do kolczyków trochę bolało ale dało się przeżyć :)

nie no myslę ,że nie to :) napisz jak dostaniesz :) chce kolejnego dowodu ,że ta metoda zabezpieczenia jest skuteczna :)

Gość te, które zostały źle założone
ale miesiąc już minął od spodziewanej daty miesiączki czy od stosunku?

Gość ??? ??? ???
daty miesiączki, tzn dokladnie minie 5, chociaż nie mam specjalnie regularnych okresów, więc tak mniej więcej.. ostatnio dostałam 5, co było tez kilkudniowym opoznieniem...

Gość ??? ??? ???
nadal nic :/ a do lekarza nie mogę się dobić :/ może jutro się uda :/