Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorem.ipsum@onet.pl

A podobno Wy, mężczyźni, jesteście tak "wyluzowani" ...!

Polecane posty

Gość lorem.ipsum@onet.pl

W sprawach seksu. Bzdura, bzdura, bzdura! Po trzech spotkaniach zaproponowałam facetowi układ: seks bez zobowiązań . A On? ... Myślałam, że się zadławi! Mam 26 lat. Nie szukam przygód na jedną noc, a na stały związek, kolacje przy świecach, romantyczne spacery nie mam poprostu czasu. Wynika to też zapewne z jakichś moich wcześniejszych doświadczeń. Żyję tym, co jest tu i teraz. Realizuję się zawodowo, jestem niezależna. Nie chcę się angażować i przywiązywać. Przynajmniej nie teraz. Nie rozumiem, jeżeli dwie osoby podobają się sobie nawzajem, jest między nimi jakieś przyciąganie, to w czym jest problem? Czy zawsze MUSI być też uczucie? .

Gość lorem.ipsum@onet.pl
PS. pytania retoryczne. Napisałam ten post bez oczekiwania na jakąkolwiek odpowiedź. Musiałam się "wypisać" :)

Gość masz ciekawy nick

aha głosne przemyślenia ...na kafe :)potrzeba wygadania, stała sie potrzeba wypisania w dzisjejszych czasach .

Gość lorem.ipsum@onet.pl
Żałosne. Ta zamiana wygadania na wypisanie. :) Ale jak się wypiszę, to też to czasem pomaga, żeby zrozumieć pewne rzeczy.

lorem...-> zgadzam się w całej rozciągłości. Miałam taką sytuację na studiach, okazało się, że większość facetów to totalni hedoniści, ale tylko w gadce... Potem przerażenie i że jak tak można :P.

Gość lorem.ipsum@onet.pl
Nie do końca :) Za dużo myśli mi jeszcze po głowie chodzi, ale to już nie na to forum. Przynajmniej nie na ten temat. :)

Gość lorem.ipsum@onet.pl
Do tabou : Prawda? :) A czasem człowiek nie chce się angażować (z powodów o których nie musze tu pisać). Potrzeba seksu jest czymś normalnym i naturalnym (przynajmniej dla mnie), więc jak otwarcie o tym powiedziałam, to nagle nie wiadomo dlaczego On stwierdził, że ... "chyba nie masz uczuć" ... Mam. Ale są dni dni, kiedy poprostu nie chcę się "bawić" w romantyczne wizje przyszłości. I nie będę za to przepraszać. Dzięki za odp.:)

Gość lorem.ipsum@onet.pl
Tu chyba nie forum potrzebne :), tylko wizyta u psychoanalityka. Tylko nie wiem, czy moja czy Jego :)

Pozostaje tylko życzyć, żebyś trafiła na kogoś normalnego, kto ma zdrowe podejście do rzeczywistości :). Pozdrawiam.

oj zaraz" Wy, mężczyźni" trafiłaś po prostu na jakiegoś palanta i już

Gość lorem.ipsum@onet.pl
:), tak, "Wy, mężczyźni". Jak przychodzi do czegoś, to zaraz tacy grzeczni, porządni i poukładani się robicie :).

jak jesteś z W-wy to mogę Cię przekonać jak bardzo się mylisz ;-)

Gość lorem.ipsum@onet.pl
Do Mephisto87 : Faktycznie, błąd. Wrzuciłam wszystkich do jednego worka. Ale niektórzy tacy są. Udają wyluzowanych, twierdzą, że uczucia są nieważne. A potem... :) Do CzarnyKociak: Już lecę, wrzucam swoje zdjęcia... ! Gdybyś nie zauważył/a, nie szukam w sieci konatktów. A tymbardziej przez to forum. Przez jakiekolwiek forum.

Loren widac trafiłas na nie tego faceta - jak szukasz dobrego sexu bez zobowiazan to sie odezwij cezar30@onet.pl

Gość ciekawe czy twoj maz i
trojka dzieci ma zdrowe poddejscie dorzeczywistosci :D no bo tak to jest, faceci niby chca jednego, ale tak naprawde chca czegos wiecej, a baby tylko duzo pierdola a chca tylko jednego 🖐️

Gość jjymy,y,
a kobiety nie? mialem kobiete ktora niby chciala isc do lozko sie pobzykac, a okazalo sie ze chce byc ze mna i liczyla na cos wiecej... Niekazdy facet potrzebuje i chce kobiety bez zobowiazan...Ja osobiscie mialem takie przygody, ale wole cos stalego na krotko, lub cos wyrwac i przeleciec... Mnie nie kreci jak kobieta powie '' chodz bedziemy sie czasami bzykac'' ja lubnie lowic...:)

Gość lorem.ipsum@onet.pl
"Porządny" - pojęcie względne. Tak jak "ładny" czy "nieładny". Nie mam problemu.