Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyśloooona12121

dziwna sytuacja z KOLEGA- przeczutajcie...

Polecane posty

Gość zamyśloooona12121

witam otoz ost bylma na2 dniowej wucieczce, jestem w klasie maturalnej, bylo nas tam 3 dziewczyny i 15 chlopakow, ozcywiscie kazdy wiedzial po oc tam pojechlismy, chodzilo intergacje i imprezke klasowa... dodam ze mam chlopaka now iem gdy bylismy juz po wplywem kilku piw i kieliszkow zauwazylam ze moj kolega z ktorym siedze w lawce zaczal dziwnie sie zachowywac w stosunku do mnie (prosze od razu nie oceniac mojeg zachowanie, ze jestm , glupia pusta, i latwa- takie komenatzre prosze sobie darowac, bo nie o to tu chodzi) wiec bylo juz dosc pozno postanowilismy ze polozymy sie na troche spac a pozniej wstaniemy by imprezka dalej sie rozkrecala, wszytscy byli juz zmeczeni... koniec koncem nie usnelam bo... polozyma sie z kolezanka na 1 lozko i z 2 kolegami, bylismy juz wszyscy pod wplywem alkoholu, i lezelismy do siebie przytuleni chlopak- dziewczyna,,, traktuje tego chlopaka jako kolege tym bardziej ze on tez ma dziewczyne ktora dobrze znam, w pewnym memencie on zaczal mnie tak inaczej przytulac, gdy wchodzil ktos do pokoju ja sie zloscilam ze pali swiatlo gdy juz zasypalam wtedy on gladzil mnie po twarzy, bawil sie moimi wlosami, wpewnym momencie gdy zasypialam jego reka znalazla sie pod moja bluzka a on pocalowal mnie w policzek i dtykal po twarzy...! bylam odwrocona do niego plecami a wtedy na swiom tylku przez spodnie poczulam jego penisa!! wiem jakie to uczucie bo mam chlopaka.... od razu zapalila mi sie kontrolka ze cos jest nie tak!! udalo troche glupia troche pijana, bo myslalam tzezwo dosc. i w jednej sekubdzie wstalama!! glupio mi teraz przy nim, nie wiem co o tym sadzicie... prosze o komentarze..

Gość zamyśloooona12121
ponawiam prosze o jakies slowo....

Gość może zakochany w Tobie?

Gość zamyśloooona12121
tez bralam to pod uwage... ale nie! nie wyobrazam sobie... jest tez tak ze jak wypije to gadam od rzeczy i duzo gadam a od takiej str inni mnie nie znaja. wiec on wzial mnie do pokoju zamknal sie ze mn w nim i jako dobry kolega/przyjaciel dal mi rade zebym troche sie uspokoila bo nie chce by o mnie poznij gadali... wiec to tez moze czyms mowic...

Gość przeraża mnie to pokolenie
alkoholików i alkoholiczek :(

Gość zamyśloooona12121
co Ty w ogole piszesz?? opisuje ci JEDYNA wycieczke na ktorej cokolwiek wypilismy .... mlodosc ma swoje prawa, nie znasz - nie oceniasz... proste

Gość zamyśloooona12121
czy moglabhym z kims normalnie na ten temat pogadac?

Gość chyba masz dwie opcje
albo z nim o tym pogadasz albo bedziesz udawała ze nic sie nie stalo a jak ten chlopak sie pozniej zachowywal?

Gość zamyśloooona12121
hmm normalnie ale nalegal bym jeszcze lezala... gdy poszlam w nocy do chlopakow do pokoju na herbate to nawet powiedzial "ze moje sie tutaj klasc" czyli tak jakby zaproponowal mi bym z nim spala! o boze! no tak pogadac mi glupio ale zapomniec tez chyba nie umie, tym bardziej ze pn ma dziewczyne ja chloka... czuje sie podle... ;/ moje 2 przyjaciolki twierdza ze on robil to nie ze wzgledu na alkohol ale ze musialo cos w tym byc...

ale jak sie pozniej zachowywał? widzialas sie z nim od tego czasu? być może on coś do ciebie czuje, ale mozliwe jest równiez to że dzialo sie to pod wplywem alko. sama miałam podobna sytuację, ale kolega pozniej przeprosil mnie za swoje zachowanie

Gość END
powiem tak moze on poprostu chcial przezyc przelotny romans zobaczyc jak to jest z toba :) jesten facetem i jestem tego pewien :) pozniej by chcial sie z toba jeszcze kilka razy umowic na szybki numerek i zostawil by cie bo by stwierdzil ze swoja dziewczyna kocha i nie chce tego psuc :) udawaj jak by sie nic nie stalo i nie pamietasz o tym a jak bedzie cos probowal cie zwodzic to powiedz mu zeby dal sobie spokoj bo moze to sie skonczyc zle dla niego i ciebie :) to jest moje zdanie z psychologicznego punktu widzenia :)

END ma chyba racje po prostu zachowuj sie normalnie ludzie pod wplywem alko robia rozne rzeczy i nie wszyscy je pamietaja mysle ze wrzuc na luz i bedzie dobrze a niczego zlego nie zrobilas nie dałaś sie pocalowac itp. choć pewnie ty bys sie wkurzyla gdybys wiedziala ze twój chłopak lezal z inna dziewczyna w łóżku na imprezie mimo wszystko chyba lepiej wszystko przemilczec

Gość zamyśloooona12121
masz racje END, pomyslalam wlansie o tym ze chcial przezyc cos nowego innego... jak ja sie ciesze ze szybko sie wycofalam... on raczej udaje ze nic sie nie stalo...

Gość zamyśloooona12121
moj chlopak o niczym nie wiem i oby sie nie dowiedzial...

musiało coś w tym być :D ależ tajemnica! dziewczyno, pijany facet kładzie się koło ciebie, pieści cię, wkłada ci rękę pod bluzkę i ty się zastanawiasz dlaczego ma erekcję??? :D niezwykłe wrażenie robi twoja czujność :D doczekałaś do tego aż poczujesz jego penisa ale jego ręka pod twoją bluzką jeszcze nie zwróciła twojej uwagi wiesz co ci powiem to jest właśnie powód dla którego nie powinnaś pić bo nie potrafisz się zachować masz chłopaka ale pozwalasz się dotykać innemu facetowi bo to kolega :D masz nasrane w głowie :D a samo twoje pytanie świadczy o twojej niedojrzałości wręcz jest śmieszne

Gość zamyśloooona12121
gdybys byla to wiedziala bys jakie sa relacje z kolegami moimi i jak jest z nami... wiem to glupie masz chyba racje, brzydze sie soba teraz. nie powinnam tak...!:(

Gość anakarola
olej to.popił i tyle:) hamulce puściły i nic więcej:)

Gość END
dobrze ze sie szybko wycofalas :) swiadczy to o tobie ze nie jestes latwa a sprawe przemilcz on tez przemilczy i bedzie ok a o tym co sie zdarzylo to im miej osob wie tym lepiej dla ciebie i twojego zwiazku :) powodzenia zycze :)

Gość END
Baron ty masz cos z glowa idz sie lecz :) psycholog dobrze ci zrobi :)

ja nie mówię o tym jako moralista i nie będę pieprzył jaka to jest teraz młodzież ale oczywiście, że to jest głupie i doskonale sobie z tego zdajesz sprawę bo już się boisz, żeby się twój chłopak nie dowiedział jestem od ciebie starszy ponad dwukrotnie i lubię spontaniczne dziewczyny :D ale takie zachowanie jest nieodpowiedzialne następnym razem poczujesz penisa w cipce, dopiero gdy on skończy a skończy momentalnie :D i przede wszystkim TY za to zapłacisz bo ciebie będą nazywać kurwą ty możesz zajść w ciążę i tak dalej

hej no bez przesady kochana, kazdy popelnia bledy. nic strasznego sie przeciez nie stalo! moze zareagowalas zbyt pozno-trzeba bylo zaprostestowac juz wtedy kiedy wsadzil tobie reke pod bluzke, ale nie przesadzajmy. wazne, ze zdalas sobie sprawe z tego, ze cos jest nie tak. mysle..ze mogl Cie obdarzyc jakims uczuciem, a moze to chwilowe zauroczenie spowodowane bylo jedynie alkoholem. nie obwiniaj sie. zareagowalas, a to najwazniejsze, zapanowalas nad sytuacja, a takze nad soba. a teraz kochana wyciagnij wnioski i nie kladz sie wiecej do lozka spac z kolegami ;)

Jakim uczuciem :D jakie zauroczenie? Po prostu ma obok dziewczynę i chce ją przelecieć. Nie ma tu nic do wyjaśniania. Zareagować to powinnaś w momencie gdy się zaczął do Ciebie przystawiać, ale do tego powinnaś być trzeźwa :D Może jednak ten pomysł, żeby dzieci nie piły alkoholu jest sensowny..? :p

Ja popieram Barona... Jak można pozwolić się obmacywać jakiemuś nygusowi bo to kolega? W ten sposób coraz to więcej niechcianych ciąż... Nie wstydziłaś się machnąć do łóżka? Tym bardziej że cała klasa była obok i każdy miał swoją opcję w głowie co tam robicie... Po prostu rzygać mi się chcę jak słyszę takie opowiastki...

Gość zamyśloooona12121
cala klasa... ale my nie bylismy smai w tym pokoju... na tym lozko lezelismy we 4 ....

Gość klasa maturalna i jada
na impreze sie integrowac? :D chyba ze to jakis synonim puszczania sie teraz jest

Gość zamyśloooona12121
ojejku tu chodzi o to ze nie mielismy jeszcze takiej wycieczku kilku dniowej, teraz to wszytscy bylismy z klasy i zrobilismy impreze, wierzcie mi czy nie ale tu nie chodzilo o seks ani puszczanie sie... jestesmy na zwyklych relacjach kolega kolezanka, kto nie jest miedzy nami po prostu tego nie zrozumie... bardzo sie ciesze ze mam takich ludzi wokol siebie, ze potrafimy sie dogadac posmiac zejdnoczyc i w ciezkich sytuacjach wesprzec jest miedyz anmi zajebiscie po prostu i bardzo mam w sobie zal ze juz za kilka miesiecy sie pozegnamy... tak odbieglam troche od tematu ale coz:) a i jeszcze jedno, wpolczuje wam jesli w waszym towrzystwie robia sie grypki ktore sobie do gardla skacza, wiem tez ze z wiekszoscia dziewczyn nie da sie utworzyc takiego klimatu sypmatii czy nawet pzryjazni....

kurwa mać! nie rozumiesz? że nie chodzi mi o to, że leżałaś obok kumpla na wycieczce w obecności innych dziewczyn i facetów, bo to jest naturalne czy w pokoju, czy na łące po prostu jesteśmy razem, więc odpoczywamy razem chodzi mi o to, że NAWET DROBNE PIESZCZOTY, ZABAWY WŁOSAMI MAJĄ SENS EROTYCZNY i jeśli tego nie rozumiesz, to coś nie tak z Twoim dojrzewaniem, a pewnie z całą waszą klasą chyba, że uważasz się za zwierzątko, które może być ot tak sobie drapane za uchem i głaskane rób co chcesz, śpij z kim chcesz ale się nie dziw, że jeśli pozwalasz na dotykanie się koledze on będzie posuwał się dalej to jest naturalne i nie ma w tym żadnej tajemnicy to jest po prostu ludzka seksualność w wydaniu męskim i na dodatek gówniarskim coś dotarło..? :p

Gość gruszkapietruszkasok
omg każdy facet myśli że jak go przytulisz to dalej będzie seks... Oni tepi są...

Gość stara harcerska metoda
Zamyslona - taka praktyczna porada - jak idziesz z kolega do pokoju to go poinformuj /zanim tam wejdziesz/ ze to wizyta wylacznie topwarzyska , upewnij sie , ze zakumal co powiedzialas , a wtedy na kazde "nietypowe" zachowanie mozesz go zwyczajnie strzelic w kly.