Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizuella

pomocy!

Polecane posty

Gość wizuella

Hej.jestem młodą mężatką a już mam za sobą bagaż doświadczeń i to tych gorszych.3 lata temu wprowadziłam się do nowego domu i od tamtej pory życie wywróciło się do góry nogami.mąż zagląda do kieliszka często i gęsto tracąc przy tym panowanie nad słowami.jego usta tyle razy mówiły mi że jestem k....,sz....,zwykła dz.... .to bolało i boli do tej pory.mamy ze sobą dzieci.kiedyś go kochałam a teraz to już nie wiem.słysząc ciągle że się puszczam ,zrobiłam to.zaczęłam flirtować z sąsiadem.nie byłam pewna czy da się skusić,ale udało się.spędziłam z nim chwile których nigdy nie zapomne.na nowo uwierzyłam w siebie.uśmiech pojawiał się na mojej twarzy.mąż wyjechał do pracy za granicę,zostawiając mnie z problemami.a co najgorsze to kochanek też wyjechał.teraz jestem sama,wije się z myślami.nie mam sił .sama siebie oczerniam,po nocach płacze .moje życie jest chore!

Gość anakarola
ile jeszcze tych samych wątków założysz???????????

Gość END
no to niezle :) najpierw zrob sobie rachunek sumienia i zastanow sie czy dobrze zrobilas uwodzac sasiada a jak wychodzilas za maz to widzialas kogo bierzesz za meza :) najlepiej zajmij sie dziecmi by je dobrze wychowac nie uwodz sasiadow i zapomnij o nim . z mezem szczerze porozmawiaj czy naprawde cie jeszcze kocha a jak tak to zeby nie mowil tak do ciebie . a jak nie przestanie to poprostu odejdz . to co zrobilas to zdrada a ta w swietle prawa jest najlepszym dowodem w sprawie rozwodowej na kozysc twojego meza :) wiec cale koszta sadowe pokryjesz ewentualnie ty . wiec dziewczyno zastanow sie co robisz bo jak patrzac na niego to chyba mial racje .