Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poczatkujaca w tych sprawach_

Panowie, jak wam zrobic dobrze reka? Kilka pytan

Polecane posty

Od poczatku do konca:) I mam tez kilka pytan: Czy zaczynac od trzona penisa, od zoledzia a moze od masowania jajeczek? Jak jest najprzyjemniej? Czy dotykanie odslonietej glowki penisa was boli (jesli jest nawilzona)? Jak dotykac jajeczka? Przewracac w palcach, trzymac w dloniach, lekko ugniatac?

heheh dobre pytanie,praktyka lepsza niż teoria,ja się tego uczyć nie musiałam-wprawa była odrazu heheh spontan lepszy niż jakies przygotowania :P

Gość toteraja
przecież już był taki temat, dostałaś odpowiedź że byle jak, byle przyjąć wytrysk na twarz, bo inaczej to sobie facet sam może zrobić i żadna frajda. Czego nie zrozumiałaś w poprzednich wypowiedziach?

Gość mi moja wogole
mam dziewczyne 2 lata i ani razu przez ten czas nie dotknela mojego penisa :( wogole nie wie co mam w majtkach :( ale plus dla ciebie ze pytasz jak sie za to zabrac.

" Czego nie zrozumiałaś w poprzednich wypowiedziach?" >>> Nie dostalam odpowiedzi na pytania. Kiedys jakis chlopak zadal tu podobne pytanie dotyczace kobiet i bylo kulturalnie, dowiedzial sie m.in. zeby po zdjeciu kobiecie majtek nie szorowal mocno palcami po lechtaczce i wiele innych cennych rad:P;)

mi moja wogole>>>>>To powiedz mi cos jako facet:)

Gość ja tam wole ustami....

Gość moja mi wogole
plus dla ciebie ze chcesz go tam piescic :) a tam to kazdy dotyk jest przyjemny sama zobaczysz jak go zaczniesz tam dotykac jak sie bedzie zachowywac:) mozesz tez sobie jezykiem pomagac a twoj facet bedzie w niebowziety ;)

Gość qba345
no wbrew pozorom to jest sztuka. nie wystarczy ruszać ręką w górę i w dół . trzeba to robić z wyczuciem. można dodać jeszcze do tego ruch obrotowy np . ściągając napletek w lewo a z powrotem w prawo potem lekko można ścisnąć penisa. oczywiście można masować samego żołędzia bez napletka tylko lepiej by było go zwilżyć jest to miłe uczucie. co do jajek to delikatnie się z nimi obchodź miłe jest dotykanie poniżej jajek . powodzenia

Gość amicorum
Ja w takiej sytuacji powiedziałabym swojemu facetowi zeby wziął moje rece w swoje i na pierwszy raz popropwadził i pokazała jak chce być pieszczony

Gość Poczatkujaca w tych sprawach
A czy dopuszczalne jest lizanie jajeczek ale tak poniżej worka ? Mam na myśli okolice anusa ?

Gość mi by sie to podobalo