Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa 25

jesteście/byłyście w związku z 10-12 lat starszym meżczyzną?

Polecane posty

Gość jestem ciekawa 25

Jakie problemy macie /mieliście? (Czemu się nie udało?) Jak układało/-a się Wam w łóżku? Komu zależało/y bardziej na utrzymaniu związku?

Gość iga ..90
bylysmy z 26 lat starszym ..

Gość jesteśmy z 20 lat starszym
:) Zależy nam obojgu tak samo, w łóżku jest przeciętnie, ale nie z powodu różnicy wieku, tylko z powodu odmiennych temperamentów. Nie mamy innych problemów i udaje nam się nadal ;)

Gość lozanna91019
zawsze wolalam starszych od siebie... kiedys bylam z facetem o 11 lat starszym, bylismy razem rok. jemu zalezalo bardziej. w zwiazku z tym, ze ja wtedy bylam dosc mloda, przerazalo mnie jego zaangazowanie... obecnie jestem z 12 lat starszym od siebie... ja zdobylam doswiadczenie, inaczej patrze na swiat, zycie... o obecny moj zwiazek jest dojrzaly, pelny, jest swietnie. prawdziwych problemow -brak.

Gość jestesśmy po slubieeeeeeee
jestem z takim facecikiem , jest moim mężem do tego nie jest polakiem :) ja mam 30 on 40

Gość tez bym miala dylemat
jestem z facetem 15 lat starszym, układa nam się zajebiecie, chcemy być ze sobą:)

Gość jestem ciekawa 25
ja też próbowałam być z 12 lat starszym, bezdzietnym on jednak ceni swoją wolność i nie chce się wiązać, ale właśnie z jestem ciekawa czy jakby chciał to czy ja byłabym na dłuższą metę szczęśliwa, gdyby on chciał być ze mną....

Gość dziewczyna piotrusia
ja jestem w takim związku i chcę już większej stabilizacji, a on nie :(

Gość dooge pontiec fibrebidr
a cóz to za wywiad!? hahaha czemu ma słuzyć !!

Gość faceci starsi kawalerzy i rozw
odnicy z dziecmi odpadaja - sa nieodpowiedzialni

Gość jestem ciekawa 25
dziewczyno piotrusia! widzialam Twoj temat, przykro mi! 6 lat to kawał zycia!!! nie wyobrażam sobie że po roku nie bede mieszkać z facetem, ale moje związki nie trwały jeszcze tak długo... Myślałam że jak poznałam 37latka, który też jest zaradny, to będzie za mną szalał, ale tak nie jest... To też taki piotruś pan, w dodatku łatwo nawiązuje kontakty z dziewczynami, jest więcej niż zadbany i potrafi błyszczeć w towarzystwie ale niestety założenie rodziny to dla niego odległy temat... WYWIAD taki potrzebny na przyszłość- po prostu wydaje mi się że po posmakowaniu bycia z 12 lat starszym faetem teraz cięzko będzie przestawić się na kogoś kto jest mp. 5 lat starszy...