Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulek30

latanie samolotem z niemowlakiem jesienna pora

Polecane posty

mam zamiar leciec jesienia-listopadzie samolotem.Czy lecialysyscie z 4 miesiecznym niemowlakiem.obawiam sie warunkow pogodowych

Gość kalalalalala
Witam. Ja urodzilam swojego synka ok rok temu i lecialam z samolotem gdy maly mial niecale 3 miesiace. Podczas startu i lądowania najlepiej jak maly jest przy cycu, mi tak poradzil lekarz zeby dziecku ze sluchem nic nie bylo i faktycznie nic sie nie dzialo. Poza tym trzeba dobrze ubrac malucha!!!!Koniecznie dwie czapeczki jedna cienka a druga grubsza uszatka najlepiej, bardzo latwo o przewianie. No i to w sumie tyle.

Gość Taaak, napewno was przewieje!
Nie zapomnij szalika, gogli i pilotki!!! :P

czesc , ja lecialam z cora jak miala 3,5 i 4 miesiace na trasie UK-PL, a potem juz na dluzsze trasy. I wlasnie e 2 pierwsze loty to jesienia. Wez kocyk dziecko ubierz normalnie, ale na plycie lotniska wchodzac po schodach owin w kocyk (wieje od silnikow itd). Na start i ladowanie obowiazkowo piers lub butla, zobaczysz bedzie dobrze w tym wieku to jest banalne, pozniej zaczyna byc problem...;-/

Gość mama z irlandii
ja leciałam z synkiem 1 raz jak miał 7 tyg 2 raz jak miał e a potem zimą jak miał pół roczku ubierz dziecko na cebulkę i weź do samolotu cienka czapkę bo w samolocie jest chłodniejsze powietrze.