Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amendoakgos

PROSIŁABYM O POŚWIĘCENIE CHWILKI

Polecane posty

Gość amendoakgos

Witam wszystkich ;) chciałam się coś zapytać was ponieważ siedze w Anglii i nie mam jak sie skontakotwać z lekarzem moim Polskim a wiec tak miesiączke powinnam dostać 13 września jak zwykle się spożnia u mnie to normalne potrafi jej nie być nawet 2 3 miesiące ok.5 dni temu pojawiło mi się coś brązowego z lekka rózowa krwią i tak to trwało ok 4dni do tego biegunki starszne nudności za to komplentny brak bólu brzucha piersi mi sie powiekszyły ale już wrócił to swoich rozmiarów.. ?

Gość hghtyy
moze sie zatrulas i miesiaczka przez to zmienila inna postac, i zamiast krwawienia to jakas wydzielina z krwia. Wykluczasz ciaze?

Gość amendoakgos
Przepraszam coś tutaj ten komputer szwakuje wiec 2x napisałam temat. Ciązy nie wykluczam ponieważ nie zabezpieczamy się z narzeczonym bo chcemy dziecko w PL będe dopiero za tydz. teraz nie zabardzo jak mam się wybrać do lekarza

Gość amendoakgos
z pewnością szalejące hormony ale gdzie nie byłam u ginekologa '' to normalnie , bywa i tak, niektóre kobiety tak mają '' najbardziej zastanawia mnie te brązowe upławy z krwią lekko różową

Był taki czas, że też mi takie brązowe leciało. Samo przeszło. Z tego co mi lekarz powiedział i co wyczytałam w necie to sprawka hormonów...