Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem dlaczego

o co chodzi?

Polecane posty

Gość nie wiem dlaczego

Czesc Wszystkim, czy ktos spotkal sie z taka sytuacja jak ja? chodzi o to, ze moje drugie pol ma problemy z "dojsciem" podczas gdy sie kochamy. Do tej pory tylko sam siebie zadowalal - nie mial wczesniej dziewczyny z ktora sypial... - czy mozliwe ze tak bardzo przyzwyczail sie do pieszczot "recznych"? ze teraz ma problemy z dojsciem podczas stosunku? podniecenie jest duze gdy sie kochamy i wszystko wydaje sie byc ok ale nie potrafi wytrysnac... :( czy to moja wina? jak to zmienic?? dzieki za wszelkie rady

Gość a czy Ty przypadkiem nie masz
Przyzwyczaił się do masturbacji, do mocnego uścisku ręką i teraz w nawilżonej pochwie może nie czuć podobnych bodźców.

Gość NimfaBed
Tak, to jest częsty problem prawiczków, zwłaszcza starych prawiczków, którzy przez lata przyzwyczajeni byli tylko do jednego rodzaju stymulacji.

Gość nie wiem dlaczego
takie wlasnie mam wrazenie.... jak to zmienic?? martwie sie ze tak juz bedzie zawsze:(

Gość fotografikos
a w ustach też nie dochodzi?

Gość nie wiem dlaczego
podnieca sie bardzo przy roznych "kombinacjach" ale dojsc- wytrysnacpotrafi tylko po mocnym uscisku dlonia

Gość NimfaBed
Chciałoby się poradzić abyś przy finale uruchomiła solidnie mięśnie Kegla, ale chyba to i tak będzie dla niego za słabo :(

Gość nie wiem dlaczego
no otoz to :( juz mi po glowie chodza jakies zabawki z sex shopu zeby Go uciskac mocniej .... czy to sie kiedys zmieni? o rany!

Gość nie wiem dlaczego??
moze ktos jeszcze ma jakies wnioski ??? glupi temat co??? wiem....ale naprawde mnie to martwi

Gość male przyjemnosci
to trudna sytuacja zawsze czytalam o tym ze chlopaki koncza wczesniej a tu prosze eh

Gość nie wiem dlaczego??
podnosze temat moze jakies nowe osoby dodadza cos od siebie.... ja z kazdym dniem mam mniej ochoty na seks:( kto zna dobre cwiczenia by wyrobic ten "uscisk" miesni kegla??

Gość ERNESTTTT
Wyluzuj, trzeba czasu. Pogadaj z nim, zabron mu walenia konia. Robcie to czesto, trening czyni mistrza. To on ma problem, nie ty, olej te cwiczenia na miesnie kegla. Tylko musi sie powstrzymywac od masturbacji, Ty mu pomagaj w kazdy mozliwy sposob oprocz reki i bedzie ok po jakims czasie.

Gość Caster
poświęć się trochę i daj mu dymać od tyłu aż dojdzie... a może poprostu się stresuje? jak nigdy nie dymał to to wszstko z kobietą jest dla niego wielkim przeżyciem i nie potrafi się skupić... alby ty mu ręką zrób!