Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje siiiie wygadacccccc

do mam ktore sa zonami, kucharkami, kochankami

Polecane posty

Mam tu staly nik ale wstydze sie pod nim naisac, mamy 4miesiecznego synka, moj maz jest dobrym ojcem, pracuje ,dba o nas ale uwazam ze za malo interesuje sie malym, chcialabym zeby chociaz w sobote albo niedziele sie nim zajol...tymczasem w teraz w kazdy weekend powtarza sie taka sytuacja...w sobote wieczorem on pije browar is ie klucimy-jak jest juz troche drynkniety bierze sie za wychowanie malego-chce go osic, przytuac itp..oczywiscie nie pozwalam..zaczynamy sie klucic, przestajemy sie odzywac-itp w niedziele wraca z pracy(dorabia bo OSZCZEDZAMY) z bukietem kwiatow, wczoraj przegiol-kupil mi b.seksowna koszulke, ktora kosztowala baaaaaardzo duzo...cholera jasna przeciez odkaldamy kazdy grosz, ja sobie nic nie kupuje, maly nosi uzywane rzeczy a on tu z takim czyms, oczywiscie awantura. Jestem wsciekla o ta rzecz bo moglam kupic nowe dzinsy albo jakas zabawke dla malego-chlopy nie maja rozumu..PO za tym po ciazy wygladam koszmarnie, rozstepy, brzuch wisi po cc...jak ja mam to zalozyc...wyglada to tak tylko duuuuzo drozsza..http://allegro.pl/delikatna-uwodzicielska-koszulka-zobacz-s-m-i1246850775.html Dziekuje za uwage..wygadałam sie

Gość daj spokój, raz na jakiś czas
chyba mozecie sobie pozwolic na takie szalenstwo? Niepotrzebnie go opitoliłaś, teraz chłopu prztykro

Gość terlebicka
Chcesz rady? 1. Po browarze nie wszczynaj klotni, jak sie nie mozesz powstrzymac to zajmij sie czyms innym i nie siedz przy nim, albo jeszcze lepiej: umowcie sie wczesniej, ze jak polozycie dziecko spac, to sobie razem usiadziecie, wypijecie piwko, poogladacie tv, pogadacie. 2. Nie wsciekaj sie, jak maz ci kupuje COKOLWIEK bo nastepnym razem nic nie dostaniesz:Pa ze kupil seksowna koszulke to chyba najlepszy dowod na to, ze mimo twoich rozstepow twoj maz cie wciaz pozada;)no nie mow, ze wolalabys aby kupil ci fartuszek do kuchni?

Gość nie ma nic gorszego
jak uszczęśliwianie na siłę... Kupuje facet coś koszmarnie drogiego, czeka na uściski i buziaczki, a co my mamy w tej sytuacji zrobić?

Gość michalina07052010
a w jakim wieku jest mąż i Ty?

Gość a ja sie wtrące
a to ukryta reklama ??? :-D :-D :-D ???

1 Tak odkładamy ale nie moge mu zabronic zeby wypil piwko raz w ty bo bardzo ciezko pracuje, sama wypic nie moge bo karmie 2Amm sie cieszyc z czegos co mi sie nie podoba-jakbym nawet udawala ze sie ciesze to by mi znow naznosil czego takiego do domu ;(

To nie jest ukryta reklama-wybaczcie moglam wkleic samo zdjecie.. Maz ma 30 ja 25lat, a co to ma do rzeczy?

Oj czemu prowokacja...jakos tak mi szkoda kasy, zal meza i tak chcialam sie wygadac...prowokacja bo link wkleilam..ehhhh..sama klamiesz ze innym nie dowierzasz, al bledy robie bo pisze jedna reka