jesionkaaaaa 0 Napisano Październik 4, 2010 witam!mam pytanie do kobiet kóte starały sie o swoją pierwszą dzidzię 2 lata lub ponad 2 lata leczylyscie sie z męzem?? czy poprostu odpuscilscie? i po jakim czasie potem zaszłyscie w ciąże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jesionkaaaaa 0 Napisano Październik 4, 2010 ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roxy ^^ 0 Napisano Październik 4, 2010 Nie potrafię pomóc,bo się nie staram jeszcze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vi_ Napisano Październik 4, 2010 my ponad 2. Pierwszy etap - badania obojga po ok roku, potem leczenie chłopaka - problem leżal prawdopodobnie po jego stronie, po informacji, że raczej tylko invitro odpuściliśmy - można powiedzieć, że przestaliśmy wiązać kochanie się z możliwością posiadania dziecka. no i zaszłam w ciążę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani wodnik..... 0 Napisano Październik 4, 2010 mam znajomych którzy przez ponad 10 lat starali się o dziecko w końcu odpuścili i pogodzili się z tym że dzieci mieć nie będą i nie długo po tym znajoma zaszła w ciąże :D...teraz mają 2 chłopca i dziewczynkę ...sami nie wiedzą jak to się stało ?...może było to spowodowane tym że jak się starali żyli w ciągłym stresie w domu był ciągle ten sam temat sex nie wtedy jak mieli ochotę ale pod dyktando a w momencie jak odpuścili organizm pozbył się stresu i poszło ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vi_ Napisano Październik 4, 2010 tyle, że te przypadki dotyczą osób, które nie mają na 100% zdiagnozowanego problemu. Bo jeśli ktoś wie,że ma jakąś chorobę etc to MUSZĄ się leczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach