Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matylda b+

Dziwny okres !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Matylda b+

Hej dziewczyny :) Mam taki mały problem i chciała bym się was poradzić.Mój okres trwał kiedyś nawet do 10 dni zaczęłam brać tabletki i trwał do 5 dni brałam je 3 lata i odstawiłam.Okres od tamtej pory trwał od 5 do 6 lub 7 dni.Od 2 miesięcy mój okres trwa tylko 3 dni z jednej strony się cieszę bo fajnie tak krótko,ale z drugiej boję się,że coś może mi dolegać.Mam w miarę regularny okres to znaczy tak myślę napisze kiedy miała okres przez ostatnie kilka miesięcy czerwiec 4 lipiec 3 sierpien 6 wrzesien 3 teraz jeszcze okresu nie dostałam i ostatnio miałam myśl,że może jestem w ciąży :O chyba bym to wiedziała niepokoi mnie ten bardzo krótki okres czym to może być spowodowane nie wiem może trochę panikuję a może nie mam się tym przejmować

Gość Matylda b+
Mnie to w sumie cieszy,ale trochę się przestraszyłam ,że coś jest nie tak teraz czekam na okres jak narazie go nie ma i maM jakieś obawy

Gość Matylda b+
my się nie staramy ,ale miesiąc temu kochaliśmy się w ostatni dzień tego marnego okresu bez zabezpieczenia raczej do dni płodnych daleko,ale tego nie mogę być pewna

Gość Katarzynka z Rydzykowa
Laska, nie matrw się to normalne!! Ja po odstawieniu tabletek przez 3 miesiące nie miałam okresu, potem był taki 2-3 dni i żyję :) To normalne!! Pamiętaj, że nikktórzy mają skłonność do obfitycz a inni do sktromnych, a tabletki zabbiły u ciebie taką skłonność i byl sztuczny. Powiem Ci zresztą, że jak na tabsy to długi miałaś @, bo ja i znajome tak średnio miałyśmy po 4-max 5 dni! Nie martw się, a jeśli się bardzo denerwujesz to idź do gina, on najlepiej bedzie wiedział o co chodzi. A moze zrobił Ci się jakiś torbielek niegroźny? Lepiej dmuchac na zimno jak się staracie :))

Gość Matylda b+
tak ja wiem,że tabletki mogą to zmienić tyle tylko,że ja już chyba z 3 lata ich nie borę taką sytuację mam od 2 miesięcy

Gość Katarzynka z Rydzykowa
zrób sobie testy :) aaaaaaaaaa, zrozumiałam, że 3 lata brałas, a teraz masz przerwę.... Moze to torbiel. Idź do lekarza!

Gość Matylda b+
dzięki dziewczyny :) no jak odstawiłam to okres dostałam dopiero po 2 miesiącach a regulował się jakieś pół roku :)))),ale to dawno było

Gość a jaaaaaaaaa
no ja mam ostatnio 2 dni tylko- niby fajnie ale tez się niepokoje. hmm ale przed okresem mam takie schizy że nie wyrabiam i potworne bóle głowy. tak już 3 miesiac bo przed tem to było 3-4 dni okresu. A przed ciązami nawet do 8, 9 dni dochodziło