Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk..

przy usmiechu bardzo widoczna szczeka nad zebami

Polecane posty

Gość kk..

kurcze nie wiem jak to sie nazywa nazwalam to szczeka ale chodzi o to czesc utrzymujaca zeby. czy to moze byc jakas deformacja czy taka uroda? ma ktos tak? jak ogladam zdjecie swojej szczeki z profilu to on brzydko wystaje :(

chodzi Ci o dziąsła ? bo nie do końca rozumiem ;p jeśli tak, to chyba nie bardzo jest to jak zmienić, może wizyta u ortodonty to dobry pomysł... a może w ogóle to tylko Ty na to zwracasz uwagę ? i tak na prawdę to tego nie widać...

Gość to nie uroda
To wynik zaniedbania leczenia niewłaściwego zgryzu. Wizyta i leczenie u dobrego ortodonty jeśli wogóle nie jest jeszcze za późno.

Gość kk..
tak wlasnie chodzi mi o dziąslo, cos mnie zacmilo. no wlasnie chlopakowi sie nie podoba to jak przy usmiechaniu widac mi te dziasla :( i mam sie lekko do zdjecia usmiechac by nie widac bylo tego dziasla

...przy okazji proponuje zmienić faceta...co za typ....jeszcze będzie ci mówil jak sie masz uśmiechac...taka Twoja uroda i juz...a jak nie umie zaakceptowac tego to życze wiele wytrwałosci jeżeli ją masz, bo nawet nie wiem co mu bedzie jeszcze sie w Tobie niepodobać...

Gość jaki ortodonta, masa ludzi ma
taki uśmiech jeśli ci to przeszkadza, zapytaj przy okazji dentystę, czy coś się z tym robi, np podcina takie "wędzidełko " przy górnej wardze. Słysząłam że "gwiazdy" sobie wstrzykują botoks tam zeby nie było tego efektu

Gość szuszka
A nie lepiej zaakceptować siebie w pełni? Wiele gwiazda ma podobna wadę zgryzu i dodaje im to tylko uroku. To przecież nie jest rażące a taki zabieg stomatologiczny jest dosyć bolesny i niesamowicie kosztowny. znam wiele osób, które mają podobnie i żadna nie ma komplikacji na tym punkcie

Gość kk..
tzn zadne ucinanie itp nie wchodzi w rachubę ale pomyslalam o aparacie ortodontycznym tylko nie wiem czy sie nie wyglupie jesli zapytam o to dziąslo? a chlopak no coz ja tez czasem powiem mu ze na tym zdjeciu ladnie sie usmiecha a na innym nie. moj chlopak po prostu komentuje moj usmiech by m mogla cwiczyc taki ktory bedzie ladnie wygladal z racji tego ze niedlugo bierzemy slub i chcemy tez przy okazji porobic ladne zdjecia