Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia Mariki

jak urzadzic pokój 20 mc dziewczynki?

Polecane posty

Gość mamusia Mariki

mamusie podpowiedzcie co moge narysowac na scianie?

Gość cokolwiek co lubi mała
jej zapytaj. Na pewno wiesz czym się interesuje twoje dziecko. Jakie ma ulubione bajki, ulubionych bohaterów.

Gość mamusia Mariki
dziewczyny ona jescze nie mowi.wiec mi niestety nie odpowie...a co lubi nic jest jak wicher wszedzie jej pełno.

Gość nie wierzę ze nic nie lubi
jakie książki jej czytasz? jakie bajki ogląda. Moja mała w tym wieku była zakochana w śwince peppie. Może kubuś puchatek? albo jakieś wróżki, motylki, zwierzątka?

moja by sie ucieszyła z pokoju w stylu Bob Budowniczy :P lubi jeszcze Peppę, hello Kitty, Bolka i Lolka, MIsia uszatka, krecika... ale chce jej zrobic pokoik bardziej "uniwersalny" zeby starczył na kilka lat. białe mebelki a na ścianach naklejki safari moze i ty wybierzesz coś takiego? zwierzątka nigdy sie nie nudzą. moja uwielbia żyrafy, małpki, słonie...

Gość mamusia Mariki
moja lubi pieski i kury ksiazeczki i bajki w tezewizji jej nie interesuja...i samochody

Gość meaa nalepki
mają to do siebie, ze dziś kupisz safari, a za rok czy dwa wymienisz to na wróżki czy królewny, jeśli akurat zajdzie taka potrzeba i nie trzeba zmieniać całego wystroju tylko same nalepki, kilka dodatków (poduszki, zasłonki, doniczki) i malym kosztem się inny pokoik robi. Nowy, świeży, ciekawy. Ja też tak zrobiłam. Kupiłam uniwersalne, zwykle meble i do tego nalepki.

meaa nalepki - kurcze moja teraz ma też nalepki i też safari ;) (chce zmienic na inny zestaw przy okazji malowania) i jak miała rok to ją korciło i skubała... i one odchodzą z farbą :o w efekcie żyrafa jest bez nogi a naokoło dziura bo poleciało z farbą... takze nie licze na zmiany naklejek :D