Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafe-lattttte

Jak zapuścić włosy???

Polecane posty

Gość cafe-lattttte

Zawsze konczy sie tak samo,urosna troche za ramiona i koniec,zaczynaja wypadac,koncowki sie rozdwajaja i musze je sciac. Mam dosyc cienkie wlosy,rosna ok 1,5 cm miesiecznie. Oczywiscie odstawilam w kat prostownice,nie farbuje ich juz, suszarka tylko jezeli musze. Jak jeszcze mozna przyspieszyc ich wzrost?

Gość Tez zapuszczam od sierpnia
i teraz nie bede nawet podcinac.Wiele razy zapuszczalam a za jakies 2 miesiace scinalam i tak w kolko.Tym razem jestem twarda w swoim postanowieniu :) Kupilam sobie olejek rycynowy i mieszam go z szamponem oraz skrzypowite.Biore gdzies z 10 dzien takze za wczesnie na jakies efekty.Ale jestem cierpliwa :)

Gość cafe-lattte
Ja wlasnie tez zawsze podcinalam koncowki i w ogole efektu nie bylo bo to co uroslo zostalo obciete i tak w kolko. Teraz musze je przetrzymac. Narazie lykam ha-pantoten i do ostatniego plukania dodaje napar z pokrzywy lub rumianku. Najgorsze te podle koncowki bo jak sa za dlugie to sie wycieraja o ubrania a w kucyku nie lubie chodzic :O

Gość Ania...111
mój fryzjer mówi, że podczas zapuszczania też należy obcinać włosy i ja mu wierzę, bo to dobry fryzjer ja zapuszczam włosy, ale przeciez nie mogę wyglądać jak zarośnięty człowiek w bezkształtnej fryzurze!