Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nie wiem co ze mna nie tak

czy to hormony czy to prawda?

Polecane posty

Gość nie wiem co ze mna nie tak

kochane od kiedy zaszlam w ciaze bardzo sie zmienilam, mam na mysli tutaj moje relacje z mezem. jestem obecnie w 21 tyg juz 2 razy w tym czasie musialam wyjechac do rodzicow na kilka dni sama. obok nas mieszka jedna byla meza.1 raz ja odwiedzil jak bylam wlasnie tam bylo to poznym wieczorem nie moglam sie do niego dodzw twierdzi ze pili piwko i ze sa tylko przyjaciolmi, ona ma juz 3 dzieci ale chyba nie jest z ich ojcem. druga sytuacja niedawno-cala noc nie odbieral a tel dom milczal a na 2 dzien rano gdy sie odezwal byl w jej miescie.dziwne bo skoro byl tak pijany ze nie slyszal tel to jakim cudem tak rano wstal? potem 2 godz jego tel poza zasiegiem-tlumaczyl ze nie wie dlaczego .wczoraj podpytalam i wygadal sie ze ja spotkal tam rano na miescie.chcialam zobaczyc jeg tel bo cos mu przesylala, chcialam zob jaka data i godz tam byla ale zrobil awanture ze mu nie ufam a on mnie kocha i nigdy by nie zdradzil. czy to te hormony tak we mnie szaleja ze go podejrzewam ciagle o zdrade czy na prawde cos sie swieci??powiedzialam mu ze nic nie chce od niego ale ma sie przygoptowac na alimnety bo ja sie wynosze.cisza..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować