Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA_ONA_ZIELONA

sponsoring-ważne.

Polecane posty

Tak jak nie jest nasza sprawa kim jest ten osobnik ktory chce ci zaplacic cale 600 zl za seks, a mimo to ty i inne osoby w pewien sposob przyczepiliscie mu juz metke naciagacza/alfonsa/dewianta. Swojej swiatyni mozesz nakazac zakazac ... do mnie mozesz co najwyzej pisac tak jak ja to robie.

Gość Spadaj_była_Zielona
Dziekuje Wam wszstkim za opinie, jakiekolwiek by nie były. Mozesz zachować moj nick-mi już nie będzi potrzebny. Sponsorowana-jutro dam znać jak poszło, mam nadzieję, ze będzie dobrze. MUsisz uważać-może sie odezwe.

Gość MUsisz uważać
Odezwij się, proszę. Nie mam tu możliwości nic Ci napisać prywatnie.

Trzymam kciuki aby było dobrze i żeby faktycznie facet okazał się porządnym człowiekiem, który nie wie co zrobić z kasą. Napisz jutro jak było.

Gość Ona_Zielona
Mam jeszcze 5 godzin na zmianę decyzji. W nocy stwarzałam każdą z możliwych sytuacji w mojej głowie-dziwię się że nie oszalałam. Wczoraj do mnie zadzwonił i sie spytał czy jak mi dopłaci, to zgodzę się na seks bez gumki... Kretyn, naprawdę kretyn.

Gość Ona_Zielona
Wiesz, wczoraj mu napisałam ze ok, ale czuję że zaczynam się rozmyślać.

napisze ci tak tez myslalam o sponsoringu bo fajna kasa ale niewiem czy warto ale ty opisujesz ze juz to robilas za mniejsza kase wiec co ci lerzy na przeszkodzie i mysle ze niemasz sie czego bac bo pisze ci na tel.komurkowy gdyby cos kombinowal bal by sie ?choc niewiem czubow pelno

Gość Ona_Zielona
Ale z drugiej strony, jakim problemem jest kupienie nowego nr? Zobaczymy i tyle. Jeśli coś sie stanie to widać tak miało być. Bezsensem jest to rozdrapywać-tak mysle. Zobaczymy czy sie odważe :)

oby tylko sobie nie wynajdywał większych oczekiwań niż mu możesz zaoferować. a zabezpieczasz się tabletkami?, oby potem niespodzianek nie było

Gość A mnie
powodzenia - ja też się cykałam - ale na studiach w obcym dużym mieście, po kilku razach jak zobaczyłam kasę w portfelu to mnie wciągnęło. Tylko tyle że robię głównie loda za 50-80 zł. Zarabiam 500 tygodniowo - dzięki temu mam kasę na studia, kosmetyki i wiele fajnych rzeczy. Gdybym znalazła łosia za 600 zł - mogłabym tylko z nim to robić raz w tygodniu :)

Gość Ona_Zielona
Dwa tyg temu musiałam odstawic tabsy ;/ dzwonił, czy zgodzę się bez gumki, jak podniesie stawke, powiedziałam ze nie... i się zgodził. Boze nie wiem co robić.

Gość A mnie
loda robię bez gumki ( za 80) - ale seksu bez gumy nigdy - nieważne jaka kwota - życie masz jedno

Gość Ona_Zielona
Oczywiscie, ze się nie zgodzę. Mam dosć problemów, nie potrzebuję dziecka ani zadnej choroby. Mam iść? Czy 600 stów to bajka?

Gość A mnie
600 zł - to kupa kasy - a nie wykluczone że przyjemnie i miło będzie - niektórziy faceci potrafią się kochać - Ja najwięcej dostałam 200 - umówiłam się na 150 - i 50 bonusu - ale niestety nie było przyjemnie :( walił mnie 2 godziny jak lalkę - cały czas myślałam żeby to już koniec był - ale wytrzymałam i zarobiłam

Gość Ona_Zielona
Jesli po prostu bedzie walił, a ja bede się modlić żeby już kończył to jeszcze spoko. Gorzej jeśłi faktycznie, tak jak ktoś napisał w Hotelu bedzie mnei czekac niespodzianka w postaci jego kumpli...

Gość MUsisz uważać
Cos Ci napisałem.

Gość A mnie
I dla tego wolę lodzika zrobić - niż służyć jako materacyk dla zwierzaka. Jak chłopak napalony to lodzik 10 minut i po akcji - i 80 wpada :)

Gość Ona_Zielona
MUszisz uważać, dzięki :)

Gość ale niektorzy pisza glupoty
bylam sponsorowana i mniej niz 500zl nigdy nie bralam. Sa mezczyzni, ktorzy i 1000zl zaplaca i to bez zadnych udziwnien, ot zwykly seks. Z tym ze ja tylko na staly uklad sie umawialam i tylko na samym poczatku bralam za spotkanie (tak jak pisalam 500zl to bylo minimum). Potem juz wolalam stala miesiaczna kwote. Nie polecam spotykania sie z roznymi mezczyznami na raz, lepiej miec jednego stalego sponsora

Gość pablo.29
A mnie może chcesz się umówić na spotkanie?

Gość Caster
"SAME KURWY I ZŁODZIEJE... ŚWIAT NA GÓWNIE ZBUDOWANY JEST."

Gość pablo.29
dziewczyny może chcecie się umówić, na namiętny seks??

Gość Ona_Zielona
a niektórzy piszą głupoty... Jeździłaś z nimi do hotelu, czy do domu? Wiem, ze niby w hotelu, jest trochę bezpieczniej, ale zawsze może się coś stać. Myślałaś o tym, kiedy się umawiałaś? Ja z nim tez rozmawiałam o stałym układzie, nie chce spotykać kogoś innego, i znów się tak samo denerwować.

Gość pablo.29
A mnie masz ochotę sie umówić?

Gość Ona_Zielona
Zaraz wychodzę... mam nadzieje że postępuje słusznie, w miarę słusznie. Nie chce nikogo zranić, i liczę że on m podobne intencje

A co a tym dziwnego mi tez czasami zdażyło sie tak spotykac z dziewczynami płaciłem od 500 do 1500 za 1 spotkane - moze i taniej w buredelu jednak kto choc raz był w buredelu to juz tam nie wrocic - co innego zapłacić fajnej dziewczynie ktora robi to sporadycznie i przez to angazuje sie w sex stara sie zadowolic faceta a co innego w burdelu gdzie laska dziennie obsługuje kilku czy kilkunastu klientów totalna rutyna i zero starania sie