Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajcaaaaaaaaa

czy to dobry wiek na powazny zwiazek ??

Polecane posty

Gość a jaaa
moj chyba za bardzo powaznie podchodzi... a jesli nam nie wyjdzie? jelsi przeze mnie zmarnuje sobie swoje mlode lata i nikogo nie pozna? ta wizja mnie przeraza... wiem wiem milosc przetrwa wszytsko ale ja jestem bardziej realistka niz romantyczka

Gość pytajcaaaaaaaaa
ja tez mysle trzezwo.... on chyba rowniez to nie taki zwiazek z fajerwerkami... poki co to dpiero pcozatek to typ faceta ktory potrzebuje swoja przestrzen nie pisze i nie dzwoni co 5 minut... a wrecz przciwnie zazwyczaj jeden telefon i ewentualnie kilka smsow w zasadzie 3 ... i tak ciagle mi nawet brakuje troche wiecej.... ale cóz nie chce sie narzucac.... wiem, ze nie lubi tego

Gość pytajcaaaaaaaaa
straciłam dziewictwo jak miałam 15 lat i boję że on o tym się dowie i straci ochotę na związek ze mną

Gość pytajcaaaaaaaaa
dzieki podszywaczu tez sie ciesze :)))

Jeeeeejuuuuu :) Ja sie zwiazalam jak mialam niecale 16 lat :D A mój wujek i jego zona jak mieli 14 :D i sa tyyyle lat po slubie. Mysle ze wiek nie ma nic do znaczenia. Zapytaj go i wtedy bedziesz wiedziala. Równie dobrze moze Cie zdradzic koles mimo tego ze sie wyszalal. Chodz musze przyznac racje, ja tez sie nie wyszalam mimo tego ze mialam okazje, z jednej strony zaluje a z drugiej nie, ale jest jak jest i jestem szczsliwie zakochana :)

Gość a ja nie rozumiem tego....
"nie wyszalalam sie" pytanie- co ro dla ciebie oznacza-wyszalec sie ?? Ja mam jednego faceta od 18 roku zycia... po klubach nigdy nie latalam, nigdy nie chcialam sie lizac z przygodnie poznanymi facetami, grupe przyjaciol mam stala od dawna, na wszelkie imprezy chodzilam z chlopakiem i razem "szalelismy" pod kazdym innym wzgledem, nie czuje zadnego niedsytu, niczego mi nie brakuje, nie wiem czy sie wyszalalam czy nie, ale jestem szczęsliwa. Jestesmy razem 9 lat i w tą sobote bierzemy ślub.

Gość pytajcaaaaaaaaa
macie racje, ale teraz takie czasy, że kazdy skacze z kwaitka na kwiatek ;/ ehhhh naprawde trudno sie znalezc w dzisiejszych czasach