Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjytf

sushi jedzą ludzie nieswiadomi zagrozenia!!!

Polecane posty

Gość fjytf

niesione przez ryzyko w ogole zjadania surowych ryb... odkad przeczytałam pewien artykuł nawet nie moge na to patrzec a po przeczytaniu chciało mi sie rzygac cały dzien... otoz nikt ale to dosłownie nikt nie jest wstanie powiedziec na sto porocent czy dana ryba nadaje sie do zjedzenia na surowo... juz wielu ludzi miało z tym problem ale w pore zaczeli lecznie, mniejsze szczescie miał pewien japonczyk ktory był miłosnikiem sushi i jadł je przez kilka lat bez zadnych konsekwencji az do czasu... japonczyk zawsze dbał o to aby ryby były swierze i z pewnego zrodła, ale raz trafił na rybe rzekomo idealną ktora miala pasozyty... ktore zagniezdziły sie w jego ciele i zaczeły rozmnazanie az w koncu zajeły cały organizm wraz z mózgiem... japonczyk poszedł do lekarza dopiero wtedy jak miał problemy z mówieniem, mysleniem i czynnosciami psychoruchowymi... lekarze po badaniach nie wiedzili co to jest w koncu postanowili otworzyc czaszke a tam... pełno malych glizd ktore zywily sie jego mozgiem....:O wiec smacznego podczas zajadania sie tą MODNĄ potrawą...

Po pierwsze sushi to nie tylko surowe ryby, po drugie wsciekle krowy sa pewnie lepsze, nie? Ryzyko jest porownywalne.

Gość fjytf
nasze mieso jest badane a nawet gdyby cos było nie tak to i pasozyty są zabijane podczas smarzenia, gotowania... chyba ze ktos je surowe...

Gość jijioj
świeŻŻŻŻe , kurwa nauczcie sie pisac tlumoki:O

Gość o ja cie pier**ole
o żesz kuuuur*waaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 POWINNI CIE ZAMKNĄC ZA WYSTAWIANIE TAKICH ZDJĘĆ

Gość fjytf
ja pierdole literówa... moherze...

Gość a ja uwielbiam
sushi i chuj ci do tego co sie dzieje z moim organizmem przez to,jak chcesz to mozesz sobie dalej wpierdalac kebaby z PEWNEGO ZRODLA

Gość fjytf
oczywiscie ze chuj mi do tego, ale poprostu ostrzegam...zapewne mądrzy ludzie juz tego swinstwa do ust nie wezmą... a sushi z wedzoną rybą to chyba juz nie prawdziwe sushi...

Gość zapytanie na kolacje
no wlasnie sushi bo te rybe sie podwedza

Gość fdsfsdsdffdsfdsfsd
Nigdy nie jadłam sushi, ale teraz jest dżezi i wszystkie moje znajome wpierdalają :D

Gość zapytanie na kolacje
dobre jest sushi!

Gość fjytf
tez chciałam bardzo kiedys sprobowac jestem otwarta na rozne smaki ale po tym artykule dziekuje Bogu z w pore to przeczytałam, nie jestem ryzykantką, moze zjem sushi z smazoną rybą

Gość gość
ja jem sushi z pieczonym lososiem w srodku i jest pyszne :D www.kanpai.com.pl - polecam wszystkim z wawy:)

Gość SylwiuszPp
A ja bardzo często jem sushi(uwielbiam je) i nie mam zamiaru z niego rezygnować!!Na samopoczucie też nie mogę narzekać!NIe wyobrażam sobie nie jeść moich ulubionych futomaków w Sushi Wesoła co jakis czas!

Gość gość
Nie mam zamiaru rezygnować z sushi bo ktoś coś tam kiedyś źle usłyszał itp. Jak jest dobry lokal to nie ma co się martwić. Mam kilka sprawdzonych np. Dom Sushi i nie narzekam. Świeżo i smacznie. Nie ma co panikować - dobre miejsce to pewne miejsce.