Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_87_85

jak jak Wam zazdroszcze:) maleństwo... a my jeszcze tyle musimy czekac...

Polecane posty

Gość kasia_87_85

ZAZDROSZCZĘ WAM! najnormalniej w świcie zazdroszczę:) Tym które już poczęły starania i tym którzy sie starają:) to chyba najpiękniejsza chwila w waszym życiu... ja mam 23 on 25:) 1,5 msc po ślubie naszym wielkim marzeniem jest zostać rodzicami ... ALE jeszcze nie teraz... tzn. o planowane chcemy się zacząć starać dop za ok 2lata... nie planowane ... hmmm.. powiedzmy że byłoby najlepiej dla nas wszystko żeby jednak było to planowane ... marzy mi / nam się maluszek - Filipek:) ... ehhhh... a tak jeszcze tak długo pozostaje nam czekać... chcemy wyjechac, ja koncze stuidia potem mgr z dolatywaniem... za dużo zmian i niepewnosci dla maluszka... ZAZDROSZCZE i już nie mogę się doczekac jak wam sie pochwale ze zost mamusia:)

Gość fifcia 98
lepiej czasem poczekać na właściwy moment....oby nie za długo,bo zawsze będzie coś do załatwienia,dokończenia i zawsze może być "lepiej"...ale jeśli jak piszesz -to tylko dwa lata-to dacie radę.doczekacie się...a szkołę skończyć trzeba i łatwiej ci na pewno będzie zrobić to bez dzdzi:)