Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssddssdss

w jaki sposób się zemścić?

Polecane posty

Gość ssddssdss

dziewczyna zdradziła mnie z kumplem w jaki sposób się zemścić na kumplu?macie jakieś rady

ja uwazam, ze w tej sytuacji nawet szkoda sobie zaprzatac glowe nim. Oczywiscie jako kolega jest do przekreslenia, ale wina jest absolutnie po stronie twojej kobiety. Przeciez nie zostala zgwalcona a dobrowolnie zdradzila Cie. Daj sobie z nimi spokoj. Jak najszybciej staraj sie zapomniec o nich obojgu. Zemsta -zly pomysl, niepotrzebne emocje !!! Wiem jak sie czujesz, ale nie warto mscic sie.

Gość ssddssdss
wiem że i jej jest wina już niby se dałem z nimi spokój,ale jak go widze to mam ochote się zemścić

odradzam zdecydowanie.Szkoda swych mysli na takiego dupka. Jestes z ta dziewczyna?

zemscij sie ale tylko po kolezensku, by nie podpadlo ze to zemsta,nagadaj mu ze ona cie zarazila raz tryplem, albo powiedz mu ze nie wiesz dlaczego ,ale ona zawsze chciala z polykiem ci robic,i czy je mu robila,ale bedzie zazdrosny, haaha ze on tak dobrze nie mial...i powiedz mu tak dobrze ze sie mi wpiepszyles , bo wlasnei chcialem laske zostawic ,a nie wiedzialem jak jej to powiedziec, duzo jest sposobow,ale kulturalnie podejsc trzeba ze ten towar juz ci sie znudzil,a on wziol odpad,hee

Gość ssddssdss
ta dziewczyna jest z nim,ja z nim niegadam,a juz raz z nim sie biłem,tak myslałem zeby kogoś wynająć

ile masz lat? Nascie? Bo dorosly mezczyzna chyba tak nie postepuje. Ale jak chcesz miec dodatkowe problemy to ....droga wolna.

Gość hjkhkjhkjhkjhjk
chłopie czy ty jesteś normalny?

Gość ssddssdss
20 lat mam,ale tak się nierobi,

Gość ssddssdss
to jak o niej zapomnieć?mineły 2 miesiące a mi nadal z tym źle:/

zapisz sie na sztuki walki, chodz na sport, basen, czytaj ksiazki, pomagaj rodzinie , wszystko , by zajac czas i mysli. Jeszcze ze 4 miesiace i bedzie z gorki. Ok.6 miesiecy i przestanie bolec :-D

Faktycznie tak się nie robi... ale najlepszym wyjściem dla Ciebie będzie zapomnieć o nich i zająć się sobą, poszukać jakiejś dziewczyny. Niech oni nie widzą, że Ciebie cała ta sytuacja boli :P wyjdź z klasą z tego i pokaż, że masz to gdzieś :)

Gość ssddssdss
ja własnie nielatam za nią wogule się do niej nieodzywam,

chlopie , wez gleboki oddech. Skup sie wylacznie na sobie. Koniec , kropka. Mimo wszystko nie byla twoja wlasnoscia i zrobila co zrobila. Ty masz zajac sie wylacznie swoim zyciem.

Gość ssddssdss
to już raz zajechałem do niego na podwurko,ale żałuje że za słabo obiłem mu morde:/

Gość ssddssdss
mądrze gadacie,ale czuje sie samotny i wydaje mi sie że juz nigdy się niezakocham i chyba zachowuje się jak baba

gdyby wzial swiadkow, zrobil obdukcje to mialbys sie z pyszna. Mogles narobic sobie niezlego bigosu. Ostatni raz Ci radze. Odpusc .

Gość ssddssdss
jak jeszcze była ze mną to kilka nocy z nim sie spotkała,to niby co oni tam robili?jak juz prawdy sie dowiedziałem to ona muwila że nic niebyło,a on muwił że ją pocałował ale ona taka niechętna jakby była,ale ja w to wszystko niewierze,jeszcze kłamała w żywe oczy,

Gość trrtreretret
oj kużwa więc było - minęło i nie ma co sięrozczulać. laska już z tobą nie będzie bo się zabujała w innym i kropka. nic już nie zmienisz.

Gość ssddssdss
moge zmienic,moge tego huja zajebać

Gość ssddssdss
ja nierozumiem jak tak mozna zdradzić jak można tak niemieć sumienia,wiedziała że cierpie i jeszcze wyzwała,a wiem ze mnie kochała jak można tak sie zachować ja tego nierozumiem

mysle, ze psychiatra sie klania kolego. Przy takich pogladach i postawie , nie dziwie sie juz , ze zostawila Cie.

Gość ssddssdss
dlaczego sie niedziwisz?

Gość ssddssdss
bede ci wdzięczny jak mi wytłumaczysz dlaczego psychiatra mi potrzebny

Bo jesteś kawal frustrata i masz problem z panowaniem nad sobą. Zachowała się o tyle fair, że Cię zostawiła, poza tym równie dobrze mogła siedzieć i płakać, ze jest z takim debilem.