Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anita91911

Czy to ciążą?

Polecane posty

Hej. Mam kilka pytań i licze na wsparcie z waszej strony. Ostatnio gdy współżylam z moim chłopakiem, to pękła nam prezerwatywa, zorientowaliśmy sie dopiero po wszystkim, doszedł we mnie, od razu po wzięłam gorąca kąpiel dokladnie sie umyłam ale jednak troche spermy sie dostało do środka, mialam dni płodne. Facet mówi ze to byla mala dziurka ale jednak mam obawy jestem tydzien przed spodziewanym okresem. Kiedy moge zrobic test? Doradzcie.. .

Gość johny_kalesony**
po co robic test? Wiadoma sprawa, ze jestes w ciązy. Gratulujee!

Gość qwer
pewnie ze tak dni plodme wiec sperma mogla sie tam dostac,ile masz lat?1 plemnik potrzebny jest do zaplodnienia,a z takiego seksu mam 4 letnia corke,nie zapezpieczasz sie to zle i jak sie zabezp.to tez zle:(

Mam 19 lat, jestem z facetem juz dlugo, i pierwszy raz zdarzyła nam sie taka sytuacja... Boje sie troszke, tym bardziej ze on jest pewny ze na pewno nie bede w ciąży...

Gość qwer
no moj tez byl taki pewny ze ma teraz corke skoro guma pekła a byly dni plodne to ciaza na bank chyba ze ktores z as bezplodne jest czego nie zycze

Tzn ona byla jakas zła, gdyż to były jedynie 2 góra 3 dziurki tak jakby ktos szpilka przebił ta gumę, dlatego mam jeszcze jakiekolwiek nadzieję. Ale nawet jesli bede to plakac nie bede...

Wcale nie jest pewne, że jesteś w ciąży. Para starająca się I cykl, czyli jakby Wy, mimo, że staraliście się nie z własnej woli :P ma tylko 40 % szans, że zajdzie kobieta w ciążę. Test zrób w dniu spodziewanej miesiączki z porannego moczu.

Gość a o kiedy to ciepla kapiel jes
jest metoda antykoncepcyjna;/

Gość dzieci biorą się za seks
Czytałaś kiedyś ulotkę dołączoną do prezerwatyw? Tam jest napisane, że trzeba wyjąć tuż przed wytryskiem, bo to nie jest 100% metoda... Więc jeśli nie wyjął, a prezerwatywa była dziurawa, to życzę powodzenia 🖐️

Gość dzieci biorą się za seks
Może nie wiesz, ale plemnik jest mniejszy niż dziurka zrobiona szpilką... :o

Ja sie licze z tym ze jest duże prawdopodobieństwo ze jestem... Tylko ta niepewność... To mnie dobija wolalabym juz wiedzieć

Szanse na ciążę są,ale bardzo małe.Wbrew pozorom nie tak łatwo w ciąże zajść,więc może będziesz miała szczęście i na strachu się tylko skończy. A na drugi raz,jak Wam gumka pęknie,to leć do ginekologa po Postinor,a nie zostawiasz sprawę swojemu losowi.