Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolkano

zaczynam - sprzedaje tanio fajne jakościowo bluzki

Polecane posty

Gość wolkano

hej dziewczyny, zaczynam sprzedaż na allegro - rzeczy mam dobre jakościowo, ale nie do końca wiem jak mam wystawiać na allegro, żeby ktoś się zainteresował. Może mi coś doradzicie :) wklejam linki do swoich aukcji: http://allegro.pl/modna-tunika-duzo-kolorow-tanio-i1259845429.html http://allegro.pl/firma-megi-bluzki-damski-z-kotkiem-i1256545346.html Liczę na pomoc i pozdrawiam !

Gość wolkano
Nikt nie pomoże ? :(

Gość mozna jeszcze
wkleic fotki innych kolorow bo jak ci ja ktos ma kupic np niebieska jak nie wie czy odcien mu spasuje?

Gość Mi osobiscie sie wydaje ze na
ladnej szczuplej modelce w roznych ujeciach i z pasujacymi zestawami i dodatkami

Gość dgeneg
ta bluzka z kotkiem troche jak pizama wyglada, jakby byla czarna czy w innym kolorze... ale ta pierwsza ładna ;)

Gość Mi osobiscie sie wydaje ze na
I pisac poprawna polszczyzna co to ma byc: " Sliczny bluzka damska z wyzory kotki " ??? " Zamowienia wiecej niz 10 sztuk to cena sie zmienia, prosze kontaktowac sie;" :o

i TY masz firmę?, a poprawnie nie potrafisz napisać po polsku. Po pierwsze popraw polszczyznę Po drugie zdjęcia Po trzecie szablon Po czwarte zmień wszytko

po 1 nawet na zdjęciach nie wyglądają na dobrej jakości. po 2 jak na takie bluzki to 30 zł to wcale nie jest tanio. po 3 tandeta.

Gość wolkano
Hej, zmieniam pierwszą aukcję - dzięki waszym sugestią - mam nadzieje, że już lepiej choć to jeszcze nie to co chciałabym osiągnąć. Dziękuję za konstruktywną krytykę - bo właśnie na niej mi zależało :) teraz to wygląda tak: http://allegro.pl/show_item.php?item=1259845429

co do konstruktywnej krytyki: 1. pozy na zdjęciach są niepotrzebne co najwyżej zniechęcają do zakupu. (zwłaszcza główne różowe i szara) 2. miniaturki są za małe, zamiast umieszczać je w ciągu większy rozmiar 2 kolumny. marginesy kompletnie nie potrzebne. 3. tytuł jest bezsensu nikt tego nie znajdzie. nie wpisuje w wyszukiwarkę modna tunika ani tanio ani kolorów. jeśli czegoś szukasz wpisujesz konkrety. wszystkie takie teksty w tytule nie mają żadnego uzasadnienia. gdy szukam rurek czarnych nie wpisuje modne tanie ale rurki czarne. 4. opis. ma być konkretnie zwięźle to nie poemat. wiec nie opowiadaj bajek tylko pisz konkretnie. ja wiem że chcesz się pochwalić ile przymiotników znasz ale subtelne cekiny może doprowadzić tylko do zadławienia się klienta. poza tym naprawę teksty w stylu niepowtarzalny wzór super modna elegancka... piszesz konkretnie jedno zdanie. Nowa odcinana po biustem tunika firmy xxx. rozmiar i skład tu dodajesz że jest ozdobiona cekinami. Informacja kiedy wysyłasz czy odwołujesz aukcji i koniec. Wywody na temat jakie to jest super są co najwyżej śmieszne. 5.dodaj zdjęcia jednej tuniki rozłożonej a nie na modelce i np. zbliżenia cekinów. 6. obniż cenę. btw. dobierz sobie lepiej bieliznę

Cycki do góry!!! , masz ładną figurę ,ale stanik pewnie za duży. Już to troszkę lepiej wygląda,ale ... Zdjęcia za małe, nikomu nie chce się klikać na zdjęcie aby sobie powiększyć.

ta aukcja z tuniką jest OK. Podałaś wymiary w cm (co jest baaaardzo ważne), więc plus. Jak bedziesz wystawiać kozaki lub spodnie pamiętaj o podaniu szerokości w udach bądź obwodu łydek, wtedy osoby o niestandardowej sylwetce będą mogły zalicytować. Moim zdaniem aukcje są OK. Jak ktoś bedzie chciał kupić to znajdzie wszystko co potrzebne.

wyprasuj!!!!!!! 1. zdjęcie bluzki w innym kolorze niż oferowane bez sensu 2. znów twórczość radosna "Bluzka/Golf z żabotem Skład: 95% Viscoza 5% Elastan Żabot wykonany z żorżety Nowa z metką. Rozmiar na metce: uniwersalny - wymiary odpowiadają rozmiarowi S/M lub małe L. Sprawdź wymiary. Wymiary: Długość: ok. 60 cm. Szerokość w biuście: bez rozciągania ok. 2x42 cm. Szerokość w pasie: bez rozciągania: ok. 2x39 cm. długość rękawa: ok. 57 cm. Dostępne kolory: BIAŁY CZARNY GRANAT NIEBIESKI CIEMNY BEŻ" Bez zbędnej pisaniny to nie wypracowanie to oferta kupna. konkrety. wydaje ci się że tak zachęcasz kupujących a 1. nikt tego nie czyta 2. zanim przesunę na koniec aukcji żeby zobaczyć zdjęcia to może mi się całkiem odechcieć oglądać 3. utrudnia to znalezienie konkretnych informacji. Jak bardzo chcesz dodaj gdzieś krótki tekst "ładnie się układa". tyle koniec. reszta jest lepiej. a i bluzka tym razem ładna;) (według mojego gustu)